İngiltere, Slovakya karşısında çeyrek final bileti aldı

İngiltere, EURO 2024 Son 16 Turu'nda Slovakya karşısında dramatik bir geri dönüşle çeyrek finale yükseldi. Maçta 1-0 geriye düşen İngiltere, 90+5'te Jude Bellingham'ın golüyle uzatmaya götürdü ve uzatmalarda Harry Kane'in attığı golle 2-1 galip geldi. Bu sonuçla İngiltere, çeyrek finalde İsviçre'nin rakibi oldu.
Afife Kaya
|
30 Haziran 2024, Pazar - 22:25
İngiltere, Slovakya karşısında çeyrek final bileti aldı

EURO 2024 Son 16 Turu'nda İngiltere, Slovakya ile oynadığı mücadelede nefesleri kesen bir maçın ardından çeyrek finale yükseldi. İlk yarıda Ivan Schranz'ın golüyle geriye düşen İngiltere, uzatma dakikalarında Jude Bellingham ve Harry Kane'in golleriyle maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Maçın ilk yarısında Slovakya, David Strelec'in asistinde Ivan Schranz'ın golüyle 25. dakikada öne geçti. İngiltere, VAR kararıyla iptal edilen golün ardından direğe takılan şutlarla beraberlik aradı. Ancak 90+5'te Jude Bellingham'ın muhteşem vuruşuyla skoru eşitledi ve maç uzatmaya gitti.

İngiltere, çeyrek finalde!

Uzatmaların ilk dakikasında ise Harry Kane, Ivan Toney'nin asistiyle fileleri havalandırarak İngiltere'yi öne geçirdi. Slovakya, uzatmalarda beraberlik golünü bulamayınca İngiltere, adını çeyrek finale yazdırdı.

Maçı Halil Umut Meler yönetirken, İngiltere'nin çeyrek finaldeki rakibi ise İsviçre oldu.

Slovakya, İngiltere ile oynadığı son 7 maçın 4'ünde öne geçmesine rağmen galibiyete ulaşamadı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145450/ingiltere-slovakya-karsisinda-ceyrek-final-bileti-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.