Elleri ve ayakları bağlı halde ölü bulunmuştu! Ön otopsi raporu açıklandı

Eskişehir'de kaybolduktan 5 gün sonra Porsuk Çayı'nda elleri ve ayaklarından bağlanmış şekilde bulunan Prof. Dr. Bekir Karasu'nun ön otopsi raporu açıklandı.
Afife Kaya
|
02 Temmuz 2024, Salı - 18:25
Elleri ve ayakları bağlı halde ölü bulunmuştu! Ön otopsi raporu açıklandı

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü'nde görevli Prof. Dr. Bekir Karasu'nun kaybolduktan 5 gün sonra, Porsuk Çayı'nda elleri ve ayaklarından bağlanmış halde ölü bulunması, şehirde büyük bir şok yarattı. Yakınlarda bir çiftlik evinin olduğu öğrenilen Karasu'nun ön otopsi raporunda boğulmaya bağlı ölüm gerçekleştiği belirtildi.

Kaybolma Süreci ve Bulunması

27 Haziran Perşembe günü evinden ayrılarak aracına binen Prof. Dr. Karasu'dan, bu tarihten sonra bir daha haber alınamadı. Yakınlarının endişelenerek polise başvurmaları üzerine, polis ekipleri geniş çaplı bir inceleme başlattı. Beş gün süren arama çalışmaları sonucunda, Prof. Dr. Karasu'nun cesedi Karacaşehir mevkiinde, Porsuk Çayı'nda bulundu.

Kameralar İncelendi, Şüpheliler Tespit Edildi

Prof. Dr. Karasu'yu bulmak için özel olarak çalışan ekipler, öncelikle güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde, Karasu'nun aracına aldığı kişilerle Kızılinler mevkiinde bulunan çiftlik evine doğru yola çıktığı tespit edildi. Ekipler, kameraları adım adım izleyerek şüphelilere ulaştı ve arama çalışmalarını Porsuk Çayı üzerinde yoğunlaştırdı. Su kenarında yapılan aramalar sonucunda, elleri ve ayakları iple bağlı olduğu iddia edilen Prof. Dr. Karasu'nun cesedine ulaşıldı. Ceset, otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ön otopsi sonucunda, ölümün boğulmaya bağlı olduğu ortaya çıktı.

Emniyet ve Başsavcılıktan Açıklama Yok

Yaşanan olayla ilgili çalışmalarını sürdüren Eskişehir Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145749/elleri-ve-ayaklari-bagli-halde-olu-bulunmustu-on-otopsi-raporu-aciklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.