Patlayıcı yüklü kamyon alarmı!

Kırklareli’nde bugün sabah saatlerinde, içerisinde 4 ton nitrat, 4 koli dinamit ve tetikleyiciler bulunan bir kamyonun arıza yapması sonucu güvenlik önlemleri alındı. Polis nezaretinde patlayıcı maddeler başka bir kamyona nakledilerek Pınarhisar ilçesindeki bir fabrikaya güvenli bir şekilde taşındı.
Afife Kaya
|
02 Temmuz 2024, Salı - 00:45
Patlayıcı yüklü kamyon alarmı!

Kırklareli’nde içerisinde 4 ton nitrat, 4 koli dinamit ve tetikleyiciler bulunan bir kamyon arıza yaptı, yerel güvenlik ekiplerinin hızlı müdahalesiyle önemli bir facia önlendi. Olay, Edirne’nin Uzunköprü ilçesinden yola çıkan ve A.Y. tarafından yönetilen 17 AB 264 plakalı kamyonun Kırklareli’nin Edirne Caddesi’nde arıza yapmasıyla başladı.

Kamyon sürücüsü A.Y., durumu hemen polis ekiplerine bildirdi ve kamyon, polis nezaretinde sanayi sitesine taşındı. Patlayıcı maddelerin bulunduğu cadde anında araç ve yaya trafiğine kapatılarak güvenlik önlemleri alındı. Çevredeki iş yerlerinde patlama riski oluşturabilecek faaliyetler durduruldu ve kamyonun etrafına güvenlik şeridi çekildi.

Polis ekiplerinin gözetiminde, patlayıcı maddeler başka bir kamyona nakledildi ve Pınarhisar ilçesindeki bir fabrikaya güvenli bir şekilde taşındı. Yetkililer, olayın detaylı bir şekilde incelendiğini ve gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145571/patlayici-yuklu-kamyon-alarmi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.