İddialar yalanlandı: Köprü ve otoyol ücretleri aynı kalacak

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerine 1 Temmuz'da zam yapıldığı yönündeki iddiaları yalanladı.
Afife Kaya
|
02 Temmuz 2024, Salı - 00:19
 İddialar yalanlandı: Köprü ve otoyol ücretleri aynı kalacak

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medyada dolaşan köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerine zam yapılacağı iddialarını yalanladı. Merkez tarafından yapılan açıklamada, 1 Temmuz itibarıyla bu tür bir zamın söz konusu olmadığı belirtildi.

Sosyal medya platformlarında dolaşan bilgilerin gerçeği yansıtmadığı vurgulanan açıklamada, köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde herhangi bir güncelleme yapılmadığı ifade edildi. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde 15 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli olan ücretlerin kamuoyuna açıklandığı hatırlatıldı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi yetkilileri, vatandaşları asılsız bilgilere karşı dikkatli olmaya çağırdı. Açıklamada, "Bahse konu paylaşımların doğru olmadığını, 1 Temmuz itibarıyla köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde herhangi bir artışın olmadığını kamuoyuna duyururuz. Vatandaşlarımızın resmi kaynaklardan doğrulama yapmalarını ve asılsız iddialara itibar etmemelerini önemle rica ediyoruz" denildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145593/iddialar-yalanlandi-kopru-ve-otoyol-ucretleri-ayni-kalacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.