Bankada çalışan ve zimmetine para geçirdiği iddia edilen kadın tutuklandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde özel bir bankada görevli Perihan Y. ve nişanlısı Settar A., banka müfettişlerinin yaptığı denetimde zimmet suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Müfettişler, Perihan Y.'nin son üç ay içinde 37 milyon 157 bin TL'yi kendi ve nişanlısının hesaplarına aktardığını tespit etti. Suçlamaların ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan nişanlı çift, soruşturma devam ederken mahkeme tarafından yargılanacak.
Kaynak: DHA
|
02 Temmuz 2024, Salı - 21:02
Bankada çalışan ve zimmetine para geçirdiği iddia edilen kadın tutuklandı

Konya'da özel bir bankada görev yapan Perihan Y. ve nişanlısı Settar A., zimmet suçlamalarıyla tutuklandı. Ereğli ilçesindeki bankanın müfettişleri tarafından yapılan denetimlerde ortaya çıkan bilgilere göre, Perihan Y.'nin son üç ay içinde zimmetine aldığı toplam 37 milyon 157 bin TL'yi kendi ve nişanlısının hesaplarına aktardığı tespit edildi.

Müfettişlerin suç duyurusunun ardından başlatılan soruşturma sonucunda, Settar A.'nın aldığı paraların bir kısmını kripto para hesabına aktardığı iddia edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakimlikçe tutuklanan nişanlı çift, önümüzdeki günlerde mahkeme tarafından yargılanacak.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, banka yetkilileri ve müfettişler detaylı bir inceleme yaparak kayıp miktarın tam olarak belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145768/bankada-calisan-ve-zimmetine-para-gecirdigi-iddia-edilen-kadin-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.