Teröre darbe Sözde Ağrı Dağı sorumlusu etkisiz hale getirildi

Ankara Masası
|
07 Mayıs 2020, Perşembe - 14:40
Teröre darbe Sözde Ağrı Dağı sorumlusu etkisiz hale getirildi

Operasyonlarda 10 terörist etkisiz hale getirildi. Bunlar arasında Gri Liste’de yer alan Ağrı Dağı grup sorumlusu Piro Serhat kod adlı Özer İnce ile Mahsum kod adlı Mehmet Fatih Demir adlı terörist de bulunuyor.

Türkiye teröristlere nefes aldırmıyor.
Yurt içi ve dışında teröristler adım adım takip edilip etkisiz hale getiriliyor. İkna yoluyla terör örgütünde çözülmeler hızlanırken operasyonlar da aralıksız devam ediyor.

Tunceli Ovacık ve Ağrı Doğu Beyazıt kırsalında da operasyonlar sürüyor. Bu operasyonlarda terör örgütünün sözde elebaşılarından ikisi daha etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanlığı, operasyonlarda 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini, bunlarda ikisinin gri listede yer aldığını duyurdu.

“Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi”
İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, "İç güvenlik operasyonları kapsamında; Tunceli Ovacık kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando birliklerince gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin, terörden aramalarda 500 bin TL’ye kadar ödülle Gri Liste’de yer alan Mahsum kod adlı Mehmet Fatih Demir adlı terörist olduğu tespit edilmiştir. " denildi.

Bakanlık, Ağrı Doğubayazıt kırsalında da komando birliklerince eylem hazırlığındaki 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. İçişleri Bakanlığı, bu 3 terörist arasında Gri Liste’de yer alan sözde Ağrı Dağı grup sorumlusu Piro Serhat kod adlı Özer İnce adlı teröristin de bulunduğunu bildirdi.

Irak’ın kuzeyine hava operasyonu! 4 terörist etkisiz hale getirildi
Öte yandan Irak kuzeyindeki Hakurk, Zap ve Haftanin bölgelerine düzenlenen hava operasyonunda 4 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 4 PKK'lı teröristin, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

http://ankaramasasi.com/haber/11171/terore-darbe-sozde-agri-dagi-sorumlusu-etkisiz-hale-getirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.