Ankara'da korkutan yangın!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir gecekonduda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Ankara Masası
|
10 Aralık 2021, Cuma - 11:54
Ankara'da korkutan yangın!

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Kale Mahallesinde bir gecekonduda nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı .

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, bölgeye gelen ekiplerce çevre binalara sıçramadan kontrol altına alındı. 

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, gecekonduda maddi hasar meydana geldi. O anlara şahitlik eden vatandaşlar ise yaşanan durumu anlattı.

Ali Fuat Karadeniz, yangının sabah saat 8 sıralarında çıktığını söyledi. Karadeniz, "Geldim komşunun kapısına vurdum. Kulağı duymadığı için açamadı. Onun için itfaiyeyi aradım hemen geldi. Allah razı olsun, arkadaşların eline koluna sağlık. Onlar geldi söndürdü ateşi. İçeride kimse yaşamıyor. Yaşasa da bilmiyorum çünkü burada bekar olarak kalıyordu. Oturan vatandaşın oğlu Antalya’da şu anda. Yangının neden kaynaklandığını bilemiyorum" ifadelerini kullandı. 

Olayın yaşandığı gecekondunun yakınında oturan diğer mahalle sakini Nuriye Fındık, yangını göremediğini, diğer komşunun ona haber verdiğini belirterek, "Buranın sahibi komşumuz ama bilmiyoruz burada evde mi yok mu. Bunlar hep taşındı gitti. İki kişi geldi bidonla su getirdi. Geri götürdü o bidonları. İtfaiyeyi ara dedim eşime. Yangın sabah başladı. Kapılar gitti gözlerim görmüyor. Eşimi uyardım kalk dedim kapıya biri vuruyor". dedi. 

Son olarak mahalle sakinleri yanan evin sahibine ulaştıklarını, yangını haberdar ettiklerini iletti.

(İHA)

http://ankaramasasi.com/haber/1168393/ankarada-korkutan-yangin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.