Altındağlı kadınlar ünlü markalara dikim yapıyor

Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerinde eğitim gören kadınlar, edindikleri bilgi ve becerilerle ünlü tekstil firmaları için dikim yapıyor.
Büşra Bayrak
|
31 Ağustos 2020, Pazartesi - 12:23
Altındağlı kadınlar ünlü markalara dikim yapıyor

Altındağ Belediyesi’nin Güneşevler Mahallesi Şair Baki Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde kurduğu atölyede Altındağlı kadınlar, arı gibi çalışıyor.  Ünlü tekstil firmalarından gelen siparişleri özenle diken kadınlar, bu atölye sayesinde ev ekonomilerine de katkı sağlıyor.

Altındağlı kadınlar için projeler üretmeye devam

Altındağlı kadınların kültür merkezlerinde edindikleri bilgi ve becerileri maddi kazanca dönüştürmesi için projeler üretmeye devam edeceklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Kadınlarımızın el emeği bizim için çok değerli Bu emeklerini kazanca dönüştürebilmeleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Fikir üretiyor, projeler geliştiriyor, maddi ve manevi destek sağlıyoruz. Kadınlara yönelik projelerimize her zaman öncelik verdik. Bundan sonra da bu düşüncelerle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

Altındağ için elimizden geleni yapmaya hazırız

Altındağlı kadınların tekstil atölyesini ziyaret eden Başkan Balcı,  "Altındağlı kadınların kendilerini geliştirmeleri, sosyal hayata ve iş hayatına atılmaları için Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerimizin ve bu merkezlerde açılan kursların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kadınlar eğitim aldıkça, bu eğitimi ailelerine, özellikle de çocuklarına aktaracak. Bizlerde Altındağ'ın daha fazla gelişmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi. 

http://ankaramasasi.com/haber/123004/altindagli-kadinlar-unlu-markalara-dikim-yapiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.