ANKAPARK'ta akıllara durgunluk veren hırsızlık

ABB'ye devri tartışmalara neden olan ANKAPARK'ta kabloların varillerin içine konularak, Ankara Çayı üzerinden çalındığı belirtildi.
Ankara Masası
|
26 Şubat 2022, Cumartesi - 12:11
 ANKAPARK'ta akıllara durgunluk veren hırsızlık

Devir işlemi yılan hikayesine dönen Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek döneminde yaptırılan ANKAPARK yine hırsızlık olayı ile gündeme geldi.

Uzun süredir kullanılmadığı için atıl durumda olan, tüm girişimlere rağmen ABB'ye de devredilmeyen Ankapark'ta, içeride bulunan oyuncukların elektrik kablolarının  Ankara Çayı'nda varillerle yüzdürülerek çalındığı tespit edildi.

ANFA Güvenlik ekipleri, hırsızlık olaylarını engellemek için su üzerine demir set çekti, parkın dışındaki alanlarda nöbetilerini sıklaştırdı.

ABB’nin parkı geri almak için hukuki mücadelesi ise sürüyor.

Duruşma 28 Şubat'ta

Ankara Büyükşehir Belediyesine devri konusundaki dava halen devam ediyor. Ankara 6. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin bir sonraki duruşma gününü 28 Şubat 2022 olarak belirlediği ANKAPARK’ın ABB’ye teslim edilmemesi, alanın tamamen sahipsiz kalmasına, kablo hırsızlığı ile diğer hırsızlık vakalarının artmasına ve zararın her geçen gün milyonlarca lira artmasına sebep olacağı belirtiliyor.

http://ankaramasasi.com/haber/1326271/ankaparkta-akillara-durgunluk-veren-hirsizlik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.