Erkin Delikanlı: “Demokrasi şölenimize herkesi bekliyoruz”

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Demokratların Kırat’ı yeniden şahlandırmak, kanadı kırık demokrasiye kanat olmak ve korku dağlarını yıkmak için yarın 14. Olağan Kongre’de buluşacaklarını söyledi.
Ankara Masası
|
05 Mart 2022, Cumartesi - 23:57
Erkin Delikanlı: “Demokrasi şölenimize herkesi bekliyoruz”

Erkin Delikanlı Ankara Masası’na yaptığı açıklamada, yarın cemrenin toprağa düşeceğine ve tabiatın yeniden uyanışının başlayacağına işaret etti.

14. olağan Kongrenin teması 'Uyanış'

Delikanlı, Kongrenin temasını da bu yüzden “Uyanış” olarak belirlediklerine dikkati çekti.

'Korkan değil cesaret edenlerin buluşması'

Yarın yapılacak Demokrat Parti Kongresinin de siyasette bir büyük uyanışa vesile olacağını vurgulayan Delikanlı, “Korkan değil cesaret edenler, şikayet eden değil mücadele edenler, düzene ayak uyduran değil değiştirenler, millete tepeden bakan değil milletle beraber yürüyenler yarın buluşacaklar” dedi.

"Kanadı kırık demokrasiye kanat olacağız"

Delikanlı, "Kırat’ı yeniden şahlandırmak, kanadı kırık demokrasiye kanat olmak ve korku dağlarını yıkmak için yarın 14. Olağan Kongre’de bir araya geleceğiz" ifadelerini kullandı

"Cumhuriyet kazanımlarını daha da yukarı taşıyacağız"

Erkin Delikanlı, “Kongre bizim için düğündür, bayramdır. Kongre bizim için kucaklaşmadır ve bir bütün olmaktır. Kongre bizim için Cumhuriyet kazanımlarını daha da yukarı taşımak için fırsattır” şeklinde konuştu.

"Sayın Gültekin Uysal Yarının Türkiyesi’ne umut olacak”

“Demokrasi şölenimize herkesi bekliyoruz” diyen Delikanlı şöyle devam etti: “76 yıl önce yola çıkan bu hareket nasıl ‘Yeter Söz Milletin’ dediyse, nasıl milletiyle hem hal olup sözlerini birer birer yerine getirdiyse yarın da kongre salonumuzdan yeni bir umut ışığı doğacak, genç ve vizyoner liderimiz Sayın Gültekin Uysal Yarının Türkiyesi’ne umut olacak”

Demokrat Parti 14. Olağan Kongresi yarın Ankara Atatürk kapalı Spor Salonu’nda saat 10.00’da toplanacak

http://www.ankaramasasi.com/haber/1344801/erkin-delikanli-demokrasi-solenimize-herkesi-bekliyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.