Erkin Delikanlı: “Melih Gökçek’in çukur siyasetine ortak olmayın”

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Genel Merkez arazisi üzerindeki hukuka aykırı imar değişikliğinin düzeltilmesini istedi. Göle dönüşen temel çukuruna olta atan Delikanlı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin AKP ve MHP’li üyelerine de çağrı yaptı.
Ankara Masası
|
20 Mart 2022, Pazar - 20:44
Erkin Delikanlı: “Melih Gökçek’in çukur siyasetine ortak olmayın”

Demokrat Parti, Genel Merkez arazisi üzerindeki hukuka aykırı imar düzenlemesinetepki göstermeye devam ediyor.

Ne olmuştu?

Melih Gökçek, Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde DYP ve ANAP’ın birleşmesi öncesi Anavatan şimdi ise Demokrat Parti Genel Merkezi olan binayı müze yapmak istediğini, ancak bu teklifinin geri çevrildiğini açıklamıştı.

Bunun üzerine temel çukuru açılan inşaat alanının, Belediye Meclisi’nin oylarıyla Sanayi Atık Toplama Bölgesi ilan edildiğini belirtmişti.

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı’ndan oltalı tepki

Demokrat Parti İl Başkanı Erkin Delikanlı, Ankara’nın göbeğinde oluşan dev gölete olta atarak tepkisini ortaya koydu.

“Sevgili Ankaralılar, sevgili ülkem burası ne Mogan ne Eymir, ne Tuz ne de Van Gölü! Burası Ankara’nın göbeğinde çukur siyasetinin gölü.”  diyen Delikanlı, şöyle devam etti:

“Karşımız Dışişleri Bakanlığı, hemen arkamızda Next Level onun yanında Ufuk Üniversitesi çok az ileride AŞTİ ve 24 saat boyunca trafiğin aktığı Konya Yolu’ndayız. Ankara’nın göbeğindeyiz. Ankara’nın göbeğinde buraya gerçekten artık insanlar balık tutmaya geliyorlar. Bu izbe alan aynı zamanda güvenlik tehlikesi yaratıyor.”

“Bu göl, Melih Gökçek’in çukur siyasetinin belgesidir”

Bu güvenlik tehlikesine mevcut yöneticilerin de ortak olduğu uyarısı yapan Delikanlı şunları söyledi:

“Görevden alınmış ama görevde olduğu süre boyunca eser siyaseti yaptığını söyleyen sayın Melih Gökçek’in aslında Ankara’nın göbeğinde çukur siyaseti yaptığının belgesidir bu göl. Davalarımızı defalarca kazanmış olmamıza rağmen Büyükşehir Belediyesinin AKP ve MHP’li üyeleri tarafından reddedilen tahsis çukur siyasetine onların da ortak olduğu anlamına geliyor”

“Gelin bu çukur siyasetine ortak olmayın”

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, MHP ve AK Partili Belediye Meclis üyelerine de şöyle seslendi:

“Melih Gökçek masalı çoktan bitti. Fişi çoktan çekildi. Sevgili MHP’li ve AK Partili Meclis üyeleri size yakışanı yapın. Bu çukur siyasetine ortak olmayın. Çukur siyasetine ortak olarak unutmayın ki sizler de aynı küfeye giriyorsunuz. Gelin bu yanlışı düzeltin, gelin bu utancı ortadan kaldırın”

http://ankaramasasi.com/haber/1375374/erkin-delikanli-melih-gokcekin-cukur-siyasetine-ortak-olmayin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.