Murat Köse: Ulaşım sorunu krize dönüştü

ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, ABB yönetiminin ulaşım esnafının sorunlarına ve ulaşım ücretlerine ilişkin bir çözüm üretemediğini belirterek "Bu maalesef krize dönüşmüştür." dedi.
Ankara Masası
|
11 Nisan 2022, Pazartesi - 15:27
Murat Köse: Ulaşım sorunu krize dönüştü

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Nisan Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi'nde söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara'da yaşanan ulaşım krizi üzerinden Mansur Yavaş yönetimini eleştirdi.

Köse, ABB yönetimini esnaf üzerinden siyaset yapmakla suçladı.

Ulaşım esnafı üzerinden şov yapıldığını ifade eden Köse, ulaşım zammı, ulaşım esnafına destek gibi sorunların çözüm bulmadığının altını çizdi.

Köse "Çözmüş olsaydınız bunları konuşuyor olur muyduk?" ifadelerini kullanırken "Bu çözümsüzlüğün, siyaset yapamamanın, insiyatif alamamanın ve dar mecralarda bu işleri konuşarak ulaşamamanın sonucudur. İstişare genişleseydi, hep beraber çözüm üretebilirdik." dedi.

ABB'nin ulaşım konusunda ve EGO politikalarında yeteri kadar çözüm üretemediğine vurgu yaptı.

Çözümsüzlüğün krize dönüştüğünü aktaran Köse "Ulaşım esnafı zordadır. Biz de bu sorunları çözmek istiyoruz. Bir taraftan da hizmet alan öğrencilerimizin sorunlarını çözelim istiyoruz."şeklinde konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1421820/murat-kose-ulasim-sorunu-krize-donustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.