Bayram'ı renklendirecek filmler Show TV'de

Bayramın coşkusu, renkli filmler ile taçlanacak. Ramazan Bayramı boyunca birbirinden eşsiz filmler gün boyu Show TV'de!
Ecem Çetin
|
29 Nisan 2022, Cuma - 16:18
Bayram'ı renklendirecek filmler  Show TV'de

Filmseverler, kahkaha tufanına hazır olun. 

Yönetmenliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı, Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ, Uraz Kaygılaroğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı “Eltilerin Savaşı” Pazartesi akşamı Show TV’de!

Filmde, Sultan ve Gizem'in sosyal medya düşkünlükleri, evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olayların Selim ve Fatih’i nasıl etkiledikleri eğlenceli bir dille ele alınıyor. İki elti arasındaki tatlı ve eğlenceli rekabetin, dillere pelesenk olacak replikler ve şarkılarla beyazperdeye yansıdığı film, sosyal medyanın günlük hayata kattığı renkleri de kahkaha dolu bir senaryoyla izleyiciye aktarıyor. Sadece kadınların değil, aile içindeki erkeklerin de dünyasının kapılarını aralayacak bir film.

"Eltilerin Savaşı", 2 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

Çalgı Çengi İkimiz 

Yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı, Ahmet Kural, Murat Cemcir,Rasim Öztekin, Ahmet Gülhan, Ayşe Kökçü, Nur Erkul, Ayhan Taş,Burak Satıbol, Şinasi Yurtsever gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017yapımı “Çalgı Çengi: İkimiz” Pazartesi akşamı Show TV’de!

6 yıl önce bulaştıkları mafya tarafından, resmi düğün şarkıcılığı görevi icra ettirilen Gürkan ve Salih’in tehlike ve komedi dolu maceraları devam ediyor. Çalgı Çengi: İkimiz’de sevdiği kızla evlenmek için mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan’a bunu gerçekleştirmeleri için tek bir seçenek verilir: Gittikleri düğündeki nikah memurunu kaçırmak. İkilinin başına hiç beklenmedik, birbirlerinden farklı ve ilginç olaylar gelecektir.

"Çalgı Çengi: İkimiz", 2 Mayıs Pazartesi akşamı saat 22.30’da Show TV'de!

Tatlı Dillim 

Yeşilçam sevenler ise, ekran başına! 

Yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Münir Özkul, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Kemal Sunal,Hulusi Kentmen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı “Tatlı Dillim” Pazartesi günü Show TV’de!

İdealist bir köy öğretmeni olan Feride, tüm zamanını köydeki insanlara yardım ederek geçirir. Ferit ise İstanbullu zengin bir ailenin çocuğudur. En büyük hobisi basketbol oynamak olan Ferit, maçlar öncesi kamp ve dinlenmek için takımı ile beraber Emine'nin yaşadığı köye gelir. 

Ferit, Emine'yi görür görmez ondan çok hoşlanır. Kısa sürede birbirine aşık olan çift herkesten gizli evlenir. Mutlu giden birliktelikleri Ferit'in arkadaşları ile birlikte İstanbul'a geri dönmesiyle bozulur. İstanbul'a gittikten sonra eski yaşantısına geri dönen Ferit'ten uzun süre haber alamayan Emine, çareyi İstanbul'a gitmekte bulur Kocasının oradaki yaşantısını gören Emine, Ferit'e unutamayacağı bir ders vermek için kolları sıvar

"Tatlı Dillim", 2 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da Show TV’de!

2 Mayıs Salı

Sev Kardeşim

Yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit,Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı1972 yapımı “Sev Kardeşim” Salı günü Show TV’de!

Türk sinemasının en sıcak, en samimi hikayelerinden birine sahip olan film önce bir iddiayla başlayıp, sonrasında birbirine âşık olan iki gencin masalını anlatır. Zengin bir fabrikatörün oğlu olan Ferit, Hülya Koçyiğit tarafından canlandırılan fabrika işçisi kız tarafından oyuna getirilir. Arkadaşlarıyla iddiaya giren genç kız fabrikatörün oğlunu kendine âşık edebilirse bu iddiayı kazanacaktır. Ancak işler istediği gibi gitse de Ferit’e karşı bir şeyler hissetmeye başlayacak, iki ailenin arasındaki ekonomik ve aralarında güçlü bir engel konumunda olacaktır.

“Sev Kardeşim”, 3 Mayıs Salı günü saat 10.15'te Show TV’de!

Ailecek Şaşkınız 

Yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı, Murat Cemcir, Ahmet Kural,Saadet Aksoy, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Bihter Dinçel, Mustafa Alabora, Çağlar Ertuğrul, Serhat Özcan, Serhat Özcan gibi usta oyuncuların yer aldığı Show TV’de.

Babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat şımarık bir adamdır. Hala çocuksu yapısıyla dikkat çeken Ferhat'ın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan'dır. İkili çalışanlarına pek de nazik davranmamaktadır. Günün birinde şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda, restoran sahibiyle dostluk kurarlar. Restoran sahibinin kızı Elif'e gönlünü kaptıran Ferhat, deliler gibi aşık olur. Ancak Elif narin ve saf bir genç kız değildir. Özel eğitimler ve üstün hizmetlerle dolu kariyeri, sert karakteri ve kıvrak zekası, Ferhat'ı bir hayli zorlayacaktır...+

"Ailecek Şaşkınız", 3 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Nasipse Adayız 

Yönetmenliğini Ercan Kesal’ın yaptığı, Ercan Kesal (Dr. Kemal Güner),Selin Yeninci (Arzu), İnanç Konukçu (Naci), Muttalip Müjdeci(Radyocu Nuri), Serhat Midyat (Bir Numara), Vedat Erincin (AbitGüleryüz), Kemal Burak Alper (Harun), Zafer Diper (Eski Bakan),Aslıhan Kapanşahin (Melek Dövmeli Kız), Hüseyin Taş (Osman Hoca),Mustafa Kırantepe (Hıdır), Tarhan Karagöz (Ertan) gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı “Nasipse Adayız” Salı akşamı TV'de ilk kez Show TV'de!

İstanbul’da bir belediyenin başkan aday adayı olan doktor Kemal Güner’in bir günde geçen trajikomik hikâyesi. Başkan adayı olmak için çalışmalarına devam eden Kemal, Bir Numara’nın adaylığını anons edeceği geceye heyecanla hazırlanmaktadır. 

Eski eşi dahil Kemal’in etrafındaki herkes bu delice koşturmaya şahit olur. Bir Numara’nın gözüne girip aday olabilmek için her yolu deneyen Kemal, adaylığının açıklanacağı önemli gecede beklenmedik olaylarla karşılaşacaktır. Film, bir adayın gözünden, siyasetin farklı yüzünü, yapılan pazarlıkları, politik üslûpla anlatıyor.

"Nasipse Adayız", 3 Mayıs Salı akşamı saat 22.30’da TV’de ilk kez Show TV’de!

4 Mayıs Çarşamba 

Yönetmenliğini Deniz Denizciler'in yaptığı, Onur Tuna, Tuvana Türkay, Sermiyan Midyat, Altan Erkekli, Durul Bazan gibi usta oyuncuları naldığı 2020 yapımı “Ağır Romantik” Çarşamba akşamı Show TV’de!

Aslı üniversiteden henüz mezun olmuş, naif, duygusal ve entelektüel bir kızdır, babası Nejat bey üniversitede arkeoloji profesörü olarak hocalık yaparken, annesi Nermin ise doktorluk yapmaktadır. Tek kız olarak el bebek gül bebek büyütülen, bir dediği iki olmayan Aslı, ilişki konusunda yıllardır hayalindeki beyaz atlı prensi bekler fakat ona kavuşamaz. Onun için sevgilisi olacak erkekince ruhlu, romantik, kibar, duygusal ve tam bir centilmen olmalıdır. Bu rol model aslında babasıdır, babası Nejat bey tam bir romantik adam örneğidir. Sürekli eve çiçekle gelen, mutfağa girip yemek yapan, yıllar geçse de karısına hep aşk dolu gözlerle bakan mükemmel bir eştir. Aslı da babası gibi bir adam hayali ile yıllarca kimse ile birlikte olmaz. Hep hayallerindeki adamı bekler…Ve yıllar sonra bir gün ansızın Kerem çıkar gelir… 

Tesadüfen romantik bir anda tanışırlar. İşte o beyaz atlı prens artık gelmiştir. Tarzıyla, tavrıyla tam bir beyefendi, tam bir centilmen, tam bir aşk adamıdır. İnce zevkleri olan, bu romantik adam yalnızca filmlerde görebileceğimiz aşk sahneleri ile Aslı'yı kendine aşık eder… Çok ciddi, seviyeli, aşk dolu bir ilişkiyle devam ederken, evlilik kararı alırlar… Kerem anne ve babası ile gidip Aslı'yı ister. Her şey masal gibidir… Fakat madalyonun diğer yüzü farklıdır… Kerem ünlü bir kabadayının oğlu ve yer altı dünyasında söz sahibi, astığım astık, kestiğim kestik bir adamdır. Bu çift karakterli romantik adam, Aslı'nın yanındayken tambir centilmen, gerçek anlamda evlenilecek bir adam portresi çizer, fakat Aslı'nın yanından ayrıldığı anda tam bir suç makinesi olmaktadır. Haraç kesen ve peynir ekmek gibi adam vuran, İstanbul’da olup biten bütün gayrimeşru işlerde parmağı olan, herkes tarafından korku duyulan, saygı gösterilen ve sayılan Kerem, Aslı'nın bu durumu anlamaması için büyük çaba sarf eder amacı ve bir o kadar eğlenceli son kaçınılmaz olacaktır.

“Ağır Romantik", 4 Mayıs Çarşamba akşamı saat 22.15’te Show TV'de!

Nasipse Olur 

Yönetmenliğini Selahattin Sancaklı’nın yaptığı, Algı Eke, Burak Sevinç,Nur Sürer, Hakan Bulut gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı “Nasipse Olur” Çarşamba akşamı Show TV’de!

Küçük kasabasında büyük hayalleri olan Günfer’in hayatı peş peşe gelen felâketlerle alt üst olur. Günfer kahramanım dediği babasını kanserden kaybeder. Bu ani ölümün şokunu atlatmadan bu kez amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı ekmek fırınlarına mafya dadanır. Tüm bu yaşadıkları yetmezmiş gibi evlilik hayalleri kurduğu Yaşar’ın kendisini aldatması bardağı taşıran son damla olur. "Boyabatlı’nın umudunun bittiği yerde inadı başlar.”derler. Küçük dünyasında büyük umutları olan Günfer, ‘Ya nasip’ diyerek her türlü felâketin üstesinden gelmek için mücadele etmeye başlar. Başına gelen bütün felâketlerin tesadüfen tanığı olan Gökhan, her seferinde Günfer’in imdadına Hızır gibi yetişir.

“Nasipse Olur", 4 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Mavi Boncuk 

Yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, KemalSunal, Metin Akpınar, Münir Özkul, Zeki Alasya gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı “Mavi Boncuk” Çarşamba günü Show TV’de!

Dönemin en ünlü ve en ilgi çekici ses sanatçılarından biri olan Emel Sayın hem sesi hem de görünümüyle dinleyicilerini büyülemektedir. Emel Sayın'ın sahneye çıktığı gazinoya eğlenmeye giden bir arkadaş grubu hesabın fazla gelmesi nedeniyle mekan sahipleri tarafından hırpalanırlar. 

Bu olaya fazlasıyla bozulan gençler intikam almak için bir halının içine sararak Emel Sayın'ı kaçırırlar. Ünlü sanatçıyı geri vermelerinin tek şartı ise mekan sahibinden fidye almaktır. Zamanla aralarında büyüyen dostluk hem bu altı kafadarı hem de Emel Sayın'ı fazlasıyla etkileyecektir.

“Mavi Boncuk”, 4 Mayıs Çarşamba günü saat 10.15’te Show TV’de!

http://ankaramasasi.com/haber/1462540/bayrami-renklendirecek-filmler-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.