Ali İhsan Arslan: ''Aramızdaki fark gündüz ve gece kadar açık''

AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan gündemi değerlendirdi. İhsan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya başvurusunu değerlendirirken; Atatürk Havalimanı üzerinden yapılan eleştirilere de yanıt verdi.
Zeliha Demirci
|
21 Mayıs 2022, Cumartesi - 14:37
Ali İhsan Arslan: ''Aramızdaki fark gündüz ve gece kadar açık''

AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan yaptığı paylaşımda değerlendirmelerde bulundu. Zor bir süreçten geçildiğini söyleyen Arslan, ''Salgın ve enerji krizi bizim ülkemizi de olumsuz etkiledi. Muhalefet havanın puslanmasından medet umuyor. Milletimiz bunların hiçbir derde deva olamayacağının farkında. 20 yıllık iktidar tecrübesiyle aldığımız önlemlerle bu sıkıntıları da aşacağız.'' ifadelerini kullandı.

''Bir dönem sona erdi''

İsveç ve Finlandiya'nın NATO başvuruları için bir dönemin sona ermesi vurgusu yapan Arslan şunları söyledi;

''Siyasi manada Medeniyetler Çatışması teziyle İslam ve Müslümanları düşman görme, 11 Eylül sonrası Irak ve Afganistan’ın işgali ve İslamofobi… Ekonomik manada 1997 Güneydoğu Asya Krizi ve 2008 krizi yeni bir düzenin gerekliliğini ortaya koydu. Bu süreçte iktisadi ve siyasisi küreselleşme sekteye uğrarken salgın ve Rusya-Ukrayna Savaşı ile artık eski düzenin dikiş tutmayacağı belli olmaya başladı. Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya girmek için talepte bulunması bir dönemin sonra erdiğini gösteriyor.''

''AK Parti ve CHP arasındaki fark gündüz gece kadar net''

Atatürk Havalimanı üzerinden yapılan eleştirileri de değerlendiren Arslan;

''Muhalefet çözüm yerine sürekli düğüm atıyor. Sürekli mevzuları birbirine karıştırarak gündeme gelmeye çaresizliklerinin üstünü örtmeye çalışıyor. Şimdi de Atatürk Havalimanı üzerinden tartışma çıkartıyorlar. İstanbul'un nefes alacağı, cağdaş parklardan biri için ortalığı velveleye veriyorlar. yapan biz, yıkmak için iktidara geleceğiz diyenler sizlersiniz. Aramızdaki fark gündüz ve gece kadar açık. Siz CHP'siniz. Yalnızca yıkmaktan, milletin taleplerinin tersini yapmaktan anlarsınız.'' dedi.

''Bu muhalefetle Türkiye tek parti şartlarına döner''

''Bizim inşa ettiğimiz yeni Türkiye bir hukuk devleti, bir sosyal devlet, bir demokrat devlettir. Sizde küfür, hakaret var, sizde tehdit var... Gördük ki sizde ırkçılık da var. CHP Zihniyeti için kendilerinden başka geri kalan herkes düşman olduğundan bunlar zaten normal. Türkiye2nin geleceğinde bunların yeri yok ve olamaz... Dünyayı okumayan, Türkiye'yi bilmeyen, milleti anlamayan bu muhalefetle Türkiye, tek parti şartlarına geri döner.''

http://ankaramasasi.com/haber/1514356/ali-ihsan-arslan-aramizdaki-fark-gunduz-ve-gece-kadar-acik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.