Prof. Dr. Doğan Aydal’dan Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olmayacak iddiası

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığına aday olmayacağına inandığını söyledi. Aydal, “Ben sayın Selçuk Bayraktar'ın aday gösterileceğine inananlardanım” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
25 Mayıs 2022, Çarşamba - 16:19
Prof. Dr. Doğan Aydal’dan Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olmayacak iddiası

Prof. Dr. Doğan Aydal, Ankara Masası canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini değerlendiren Aydal,  “Sayın cumhurbaşkanımızın aday olmayacağını düşünenlerdenim. Bir çok yerde izledim. Kıbrıs'ta da yakinen gördüm. Toplantılarını izliyorum özellikle, davranışını izliyorum. Geçmişteki diri halini hatırlıyorum, şimdi ki haline bakıyorum. 81 vilayeti dolaşacak, Türkiye'nin bütün yükünü yüklenecek, enerji de görmüyorum. Kendisi de bunu hissediyordur” şeklinde konuştu.

“ Sağlık diliyorum, Türkiye Cumhuriyeti'ne hizmetleri olmuş bir kişidir” diyen Aydal “Şunu sorayım sağlık problemleri nedeniyle Erdoğan aday olmayacak mı diyorsunuz?” şeklindeki soru üzerine şunları söyledi:

“Şahsi kanaatim Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olmayabilir”

“Cumhurbaşkanı aday olmayabilir . Benim şahsi kanaatim. Çünkü, insan vücuduna neden zülüm eder? Yürürken dahi bazen yürümesinde sıkıntı olduğunu görüyorum. Yorgunluktan Afrika'da uyuduğu filmleri dağıtıyorlar, Türkiye'de çok servis edilmedi. Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanıdır, hizmetleri olmuştur ama iyi yerinde bırakır diye düşünüyorum. Bir de ömür var önünde. Sağlıkla yaşayacağı, keyif süreceği, torunlarını seveceği... Cumhurbaşkanı zaten oldu. Türkiye, dünya tanıdı.”

“Selçuk Bayraktar'ın aday gösterileceğine inananlardanım”

“ Ben sayın Selçuk Bayraktar'ın aday gösterileceğine inananlardanım. Selçuk Bayraktar'ın Türkiye'de bir karşılığı var. Tanınan, çalışkan ve genç biri. Dolayısıyla da bir kaç yerde de PR denemeleri yaptılar. Yanlış olabilir ama çok yakınlarından, Selçuk beyin bu işlere hazırlandığı duyumunu da aldım. Dolayısıyla bir tür siyasete hazırlanıyor. Tesadüf olmadığını düşünüyorum.”

http://ankaramasasi.com/haber/1531152/prof-dr-dogan-aydaldan-erdogan-cumhurbaskani-adayi-olmayacak-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.