Erhan Sarıgöl'den 15 Temmuz mesajı

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Kızılay meydanında düzenlenen anma töreninde Ankara Masası'na konuştu. Sarıgül, 15 Temmuz mesajını paylaştı.
Ecem Çetin
|
16 Temmuz 2022, Cumartesi - 04:21
Erhan Sarıgöl'den 15 Temmuz mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla  etkinliklerin adresi Kızılay oldu. 15 Temmuz ruhunun yeniden yaşandığı kent meydanında Ankaralılar ve çok sayıda siyasi isim anma etkinliğinde toplandı. 

Erhan Sarıgöl katıldığı etkinlikte, Ankara Masası'na, 15 Temmuz mesajını paylaştı.

Sarıgül, mesajında şu ifadeleri kullandı: 

"Teşkilatlarımızla birlikte bu mücadeleyi sürdürdük"

"Ben 15 Temmuz'da 15 Temmuz hain darbe girişiminin gerçekleştiği saatlerde sahadaydım. O zaman Ak Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesiydim. Ve tam bunu kalbimden hissettim. Hem sahada Kızılay meydanında Genel Kurmay'da Ak Parti Genel Merkezi'nde Külliye'de ve Esenboğa' da Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamak için bir fiil teşkilatlarımızla birlikte bu mücadeleyi sürdürdük "

"Herkese büyük mesaj vermiş olduğumuzu görüyoruz"   

"15 Temmuz hain darbe girişimi FETÖ'nün bir kumpasıydı. Kendi vatanımızla yaşayan Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşı olarak bu kimliği taşıyan insanların içimize sinmiş ama bu ülkenin vatandaşı olan temiz kanlarla bu ülkeyi savunan kişilere karşı tanklarla, tüfeklerle, helikopterlerle açılan bombaların karşılığında 251 şehidimiz var ve binlerce gazimiz var. Ama elhamdülillah Sayın cumhurbaşkanımızın bir seslenişiyle hem milletimiz hem Ak Parti teşkilatlarıyla sahada bu hain darbe girişimini bertaraf ettik ve bundan sonrası için de Türkiye'nin dünyadan gelebilecek ve bu anlamda tekrar bu işin ve mücadelenin içeresinde bize hainlik yapabilecek herkese büyük mesaj vermiş olduğumuzu görüyoruz "

"Tekrar hainlik yapmak isteyen her bir kişinin karşısında bu necip millet olacaktır "

"Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ak Parti teşkilatları olarak özellikle Mamak teşkilatının da şehit ve gazi bir teşkilat olduğunu belirtmek istiyorum. O dönem Ankara teşkilatında görev alan bir kardeşiniz olarak, bundan sonra dünyanın her bir tarafında Türkiye'de de bu ülkenin vatandaşı olarak tekrar hainlik yapmak isteyen her bir kişinin karşısında bu necip millet olacaktır ve Ak Parti teşkilatları olacaktır herkes bir kere daha düşünsün ve kesinlikle buna izin vermeyeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum"

http://ankaramasasi.com/haber/1656805/erhan-sarigolden-15-temmuz-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.