Pursaklar Ticaret Merkezi inşaatı hızla yükseliyor

Pursaklar Belediyesi tarafından projelendirilen Mimar Sinan Pazar Alanı ve Ticaret Merkezi’nin inşa çalışmaları hızla sürüyor.
Mevlüt Peker
|
28 Temmuz 2022, Perşembe - 14:24
Pursaklar Ticaret Merkezi inşaatı hızla yükseliyor

Pursaklar Belediyesi’nin, başkent Ankara’nın Pursaklar ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde hem ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak hem de Pursaklıların çok sayıda ihtiyacını tek çatı altında toplamak için projelendirdiği Ticaret Merkezi ve Modern Pazar Alanı’nda inşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Pursaklar ilçesi genelinde süren projelerin ilerleyişini ve tüm aşamalarını dikkatle takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Mimar Sinan Pazar Alanı ve Ticaret Merkezi’ne ait inşaat alanında incelemelerde bulundu ve gelinen noktaya ilişkin ekiplerden bilgi aldı.

“Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltecek parklar, kültür merkezleri, mesire alanları, sosyal alanlar, ticaret merkezleri ve spor tesisleri inşa ediyoruz” diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Üst katında düğün salonu, orta katında pazar alanı ve alt katında unlu mamuller, market ve işyerlerinin olacağı Mimar Sinan Kapalı Pazar ve Ticaret Alanında çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşallah Ticaret Merkezi ve Modern Kapalı Pazar Alanımızın tamamlanması ile birlikte çok amaçlı yapısıyla, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verecek.” ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediyesi ekiplerinin olanca hızıyla çalışmalarını sürdürdüğü Mimar Sinan Pazar Alanı ve Ticaret Merkezi’nin içinde marketler, mağazalar, dükkânlar, unlu mamüller, düğün salonu, kapalı pazar alanı, kapalı otopark ve oto yıkama gibi kullanım alanları yer alacak.

http://ankaramasasi.com/haber/1679493/pursaklar-ticaret-merkezi-insaati-hizla-yukseliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.