Saadet Partisi seçim startını yarın veriyor

Saadet Partisi, yarın düzenleyeceği programla seçim startını veriyor.
Mevlüt Peker
|
12 Ağustos 2022, Cuma - 11:04
Saadet Partisi seçim startını yarın veriyor

Saadet Partisi 13 Ağustos Cumartesi günü başkent Ankara’da 81 ilden 1100 hatibi ağırlayacak ve seçim çalışmaları çerçevesinde izlenilecek yol haritasını istişare edecek. Seçime hazırlık içerikli toplantıların ilki olan programla aynı zamanda Saadet Partisi seçim startını da vermiş oluyor.

Erken ya da zamanında yapılacak seçime tüm teşkilatlarıyla hazır olmak isteyen Saadet Partisi, 81 ilden 1100 hatibi başkent Ankara’da toplayarak, seçim için işaret fişeğini ateşleyecek. Büyük Anadolu Otel’de 13 Ağustos Cumartesi günü Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun başkanlığında toplanacak olan hatipler, seçim çalışmaları çerçevesinde izlenilecek yol haritasını oluşturacak.

Seçime hazırlık mahiyetinde yapılacak toplantıların ilki olacak programda Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ve genel başkan yardımcıları çeşitli alanlarda eğitimler verecek. Yol haritası üzerinde değerlendirmelerde bulunulacak toplantı, tüm gün devam edecek. Sahaya çıkmaya hazırlanan Saadet Partisi, Cumartesi günü yapılacak bu toplantı ile seçim çalışmalarının startını vermiş olacak.

http://ankaramasasi.com/haber/1709351/saadet-partisi-secim-startini-yarin-veriyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.