Cemal Enginyurt: "40 yıl sonra ülkeye kuyrukları yeniden getirdiniz"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Giresun milletvekili Cemal Enginyurt, Tarım Kredi marketlerinde indirim var diye milletin kuyruğa girdiğini belirterek, “Millet 3 kuruş ucuza almak için kuyruk oluşturuyor. 40 yıl sonra ülkeye kuyrukları yeniden getirdiniz mutlu musunuz?” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
16 Ağustos 2022, Salı - 17:29
Cemal Enginyurt: "40 yıl sonra ülkeye kuyrukları yeniden getirdiniz"

Cemal Enginyurt, Tarım Kredi marketlerdeki indirimler üzerinden hükümeti eleştirdi.

"Ucuza gelen bir şey yok"

Sosyal medyadan bir video paylaşan Enginyurt, “Sayın cumhurbaşkanı Tarım Kredi’de indirim var diye müjde verdi. Dün ucuz ürünleri almak için Tarım Kredilerin kapısında uzun kuyruklar oluştu. Ne oldu? Ucuza gelen hiç bir şey yok. Millet indirim derken diğer taraftan bindirim yaşadı. Tarım Kredi marketleri nerede, hangi şehirde, hangi ilçede, ne kadar var ki indirim var diye müjde verdiniz?” şeklinde konuştu.

Enginyurt paylaşımında şunları söyledi:

“Şu 3 harflilerde indirim kararı alsanız”

 “ Tarım Kredi marketlerine varana kadar şu 3 harflilerde indirim kararı alsanız onlara söyleseniz indirim yapsalar da millet bir rahatlasa diyeceğim ama anlaşılan oralara sözünüz geçmiyor. Sizin sözünüz sadece 6’lı masaya hakarette geçiyor, sadece 6’lı masaya iftirada geçiyor.”

“Tarım Kredi balonu da patladı”

“ Maalesef Tarım Kredi balonu da patladı. Toplam Türkiye’de sayısı sınırlı olan Tarım Kredi marketleriyle, milleti kandıracağınızı zannettiniz ama emin olun milleti kandırmıyorsunuz yine kendinizi kandırıyor yine kendinizi aldatıyorsunuz.”

“40 yıl sonra ülkeye kuyrukları yeniden getirdiniz”

“ Millet 3 kuruş ucuza almak için kuyruk oluşturuyor 40 yıl sonra ülkeye kuyrukları yeniden getirdiniz mutlu musunuz? Utanmıyor musunuz? Utanmazsınız, çünkü hakikaten sizde utanma yok.”

“Vaktiniz doldu gideceksiniz”

“Ama şunu unutmayın ister erken, ister zamanında seçim artık vaktiniz doldu gideceksiniz. Çünkü, yönetemiyorsunuz sandıkta hesap vereceksiniz. Genç kardeşlerime sesleniyorum, emeklilere sesleniyorum, Türk milletine sesleniyorum: ne olur artık bu iktidarın zulmüne dur diyelim birlik ve beraberlik içerisinde olalım”

http://ankaramasasi.com/haber/1718694/cemal-enginyurt-40-yil-sonra-ulkeye-kuyruklari-yeniden-getirdiniz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.