Sevilay Yılman'dan konuşulacak iddia! İYİ Parti'de Akşener'e Millet İttifakı sona ersin baskısı

Sevilay Yılman, bugün ki köşe yazısında, İYİ Parti'den bazı isimlerin Meral Akşener'e ittifakın sona erdirilmesi konusunda baskı yaptığını yazdı.
Ecem Çetin
|
15 Eylül 2022, Perşembe - 11:49
Sevilay Yılman'dan konuşulacak iddia! İYİ Parti'de Akşener'e Millet İttifakı sona ersin baskısı

Son zamanlarda İYİ Parti ve CHP'li isimlerin açıklamaları siyaset gündeminde tartışmaların odağı oldu. 

Millet İttifakı'nda tartışmaların yankıları uzun süre devam etti. 

Yaşananlar sonrası Habertürk Yazarı Sevilay Yılman'dan yeni bir iddia geldi. 

"Millet İttifakı'nın sona erdirilmesi yönünde Akşener'e yoğun baskı var "

İYİ Parti tarafında sıkıntının büyük olduğunu söyleyen Yılman, bazı isimlerin Millet İttifakı'nın sona erdirilmesi yönünde Akşener'e yoğun baskı yapıldığını öne sürdü. 

"Meral Akşener arafta"

Akşener'in son zamanlardaki gelişmelerden dolayı canının sıkkın olduğunu dile getiren Yılman, şu ifadeleri kullandı: 

"Meral Hanım’ın ne yapacağını bilmiyorum ama son zamanlardaki gelişmeler nedeniyle canı epeyce sıkkın diye duydum. Bu durum önceki gün FOX TV sabah yayınında da ekranlara yansıdı. Belki de sabah yayını olduğu içindi bilmiyorum ama ilk kez bu kadar keyifsiz, tatsız gördüm İYİ Parti Genel Başkanı'nı. Haksız da değil böyle olmakta. Çünkü Meral Hanım; “Yukarı tükürse bıyık, aşağı tükürse sakal!” atasözünde olduğu gibi arafta! CHP ile zor olduğunu ama CHP’siz de asla olmayacağını biliyor. "

"İYİ Parti, kilit seçmen tezine inanmıyor "

İYİ Parti'nin HDP'ye oy veren seçmenin seçimin kaderini değiştirecek kilit seçmen olma tezine inanmadığını vurgulayan Yılman, "Bu arada kulis edinme çabalarımda şunu fark ettim ki; İYİ Parti de yönetici kademesinde olan bazı siyasiler HDP’ye oy veren seçmenin seçimin kaderini değiştirecek kilit seçmen olduğu tezine inanmıyorlar. Onlara göre bu tez HDP’nin ve taraftarlarının yönettiği bir algı! Yani boş bir spekülasyon." diye yazdı. 

http://ankaramasasi.com/haber/1783424/sevilay-yilmandan-konusulacak-iddia-iyi-partide-aksenere-millet-ittifaki-sona-ersin-baskisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.