‘Örümcek Adam’ gibi hırsız

İstanbul Fatih’te bir binaya ‘Örümcek Adam’ gibi tırmanarak pencereden içeri giren şahıs, ev sahipleriyle karşılaşınca kaçmaya çalıştı. Evden çıkarak sokağa inen şüpheli, bağrışmaları duyan iki kişi tarafından yakalandı. Şüphelinin binaya tırmandığı anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Hande Akyol
|
06 Ekim 2022, Perşembe - 15:31
‘Örümcek Adam’ gibi hırsız

Olay, Haseki Sultan Mahallesi Ahmet Kahya Cami Sokak'ta öğle saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, isminin Rıdvan K. olduğu öğrenilen şüpheli, sokak üzerindeki bir binanın demir parmaklıklarına tutunarak tırmanmaya başladı.

O sırada sokaktan geçen bir kişi, şüpheliyi tırmanırken görünce “in aşağı” diyerek bağırdı. Bağırışlara aldırmayan şüpheli, 3 katlı binanın ikinci katında bulunan daireye girdi. 

Evde bulunan yabancı uyruklu iki kadın, şüpheliyi görünce şoke oldu. Kadınların bağırması üzerine şüpheli kaçmaya başladı. O esnada sokaktan geçen iki genç, şüpheliyi yakalayarak polise teslim etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi emniyete götürdü. Emniyette işlemleri tamamlanan Rıdvan K. adli makamlara sevk edildi.

Hırsızın binaya tırmandığı anlar, cep telefonu kameralarına yansıdı.

"Uyuşturucu içmiş, kendinde değildi"

Olayı gören mahalle sakini Mustafa Kemal Özgün, “Ben evde cam kenarında oturuyordum. Çocukların oradan bağırdığını gördüm. Üstü kırmızı elbiseli, zayıf bir çocuk korkuluklardan tırmanarak daireye girmeye çalışıyor. Ben oradan bağırınca alt kattaki komşular da geldi. Doğalgaz saatini okuyan kişi vardı. O görüyor ve onun fotoğraflarını çekiyor. Ben indim. İki tane genç, hırsızı yakalamış. Hırsız, merdivenlerden inmiş, gençlerde yakalamış. Uyuşturucu içmiş, kendinde değildi. Polisler daha sonra geldi, arkadan ters kelepçe yapıp götürdüler” şeklinde konuştu. 

http://ankaramasasi.com/haber/1821024/orumcek-adam-gibi-hirsiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.