Hakan Han Özcan'dan ABB'nin açıklamasına tepki

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, sözleşmeye aykırı kontak kapatan ulaşım esnafının yardımlarının kesileceğini açıklayan ABB'ye tepki göstererek "Meclis kararını meclise sormadan iptal etme tehdidi olsa olsa vesayetçi kafanın CHPli Mansur Yavaş'a mirasıdır." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
04 Aralık 2022, Pazar - 13:27
Hakan Han Özcan'dan ABB'nin açıklamasına tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yayımlayarak, özel halk otobüsü esnafının ulaşıma zam talebinin gündemlerinde olmadığını duyurdu.

Açıklamanın son bölümünde daha önce kontak kapatan ulaşım esnafı uyarılırken " Halkımız ekonomik zorluklar yaşamaktadır ve bu süreçte ABB halkın yanında olmak için tüm imkânlarını zorlamaktadır. Büyükşehir Belediyemizin, filosunun büyük bir kısmını doğal gazlı otobüsler oluşturmasına ve doğal gaz ücretlerinde astronomik artışlar yaşanmasına rağmen doğal gaz fiyatlarında yeni bir artış olmaması halinde zam yapma düşüncesi yoktur. Sözleşme hükümlerine aykırı bir şekilde kontak kapatma kararı alınması halinde ise son meclis toplantısında uzatma kararı alınan gelir desteği uygulaması iptal edilecektir." ifadelerine yer verildi.

Hakan Han Özcan'dan tepki

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, halk otobüsü esnafına yönelik yapılan bu açıklamaya tepki gösterdi.

Özcan, "Meclis kararını meclise sormadan iptal etme tehdidi olsa olsa vesayetçi kafanın CHPli Mansur Yavaş'a mirasıdır." ifadelerini kullandı.

İşte ABB'den yapılan o açıklama:
http://ankaramasasi.com/haber/1985180/hakan-han-ozcandan-abbnin-aciklamasina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.