Temel Karamollaoğlu: Kılıçdaroğlu niyetini ortaya koydu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Ben Kemal, geliyorum' sözlerinin adaylık açıklaması olup olmadığı sorusuna "Sayın Kılıçdaroğlu bugüne kadarki ifadeleriyle böyle bir arzusu olduğunu, niyeti olduğunu ortaya koydu" ifadeleriyle yanıt verdi.
Ankara Masası
|
01 Şubat 2023, Çarşamba - 14:49
Temel Karamollaoğlu: Kılıçdaroğlu niyetini ortaya koydu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, FOX TV'de İlker Karagöz'ün Çalar Saat programına konuk oldu.

Karagöz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki "'Ben Kemal, geliyorum' sözlerinin bürokrasiye bir mesajın yanı sıra adaylık açıklaması mı?" sorusuna Karamollaoğlu "Sayın Kılıçdaroğlu bugüne kadarki ifadeleriyle böyle bir arzusu olduğunu, niyeti olduğunu ortaya koydu. Ama nihayet bu karar altı partinin liderlerinin bir araya gelerek verecekleri bir karar olacak. O tescil edilmeden yüzde 100 demek doğru olmaz. Ama bu, bir niyetin çok açık ve net bir ifadesidir." yanıtını verdi.

"Kemal Bey'in ayrı bir yeri var"

 "Yani biz bunu 'Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyorum' olarak değerlendirebiliriz?" diye devam eden Karagöz'e Temel Karamollaoğlu'nun cevabı şu şekilde oldu:

"Tabii, tabii öyle değerlendirebiliriz. Zaten bu meseleler ister istemez konuşulacak. Masada ana muhalefet partisinin lideri olarak elbette Kemal Bey'in ayrı bir yeri var. Bunu görmemiz, bilmemiz icap eder. Ama ne olursa olsun, kararın bilahare müştereken alınması icap eder kanaatindeyim. Hiç kimseden 'böyle olmamalıydı' diye bir itirazın çıkmaması icap eder diye düşünüyorum" 

http://ankaramasasi.com/haber/2065383/temel-karamollaoglu-kilicdaroglu-niyetini-ortaya-koydu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.