Sinan Ateş paylaşımları yapan Hacı Cesur'un evi kurşunlandı!

Hacı Cesur isimli bir kişinin Sinan Ateş cinayetiyle ilgili paylaşımlar yapması nedeniyle evinin kurşunlandığı iddia edildi. Cesur, saldırı anlarına ilişkin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.
Büşra Bayrak
|
04 Şubat 2023, Cumartesi - 16:02
Sinan Ateş paylaşımları yapan Hacı Cesur'un evi kurşunlandı!

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da düzenlenen suikastta öldürülmesi sonrası yeni bir silahlı saldırı iddiası gündeme geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili olarak  Hacı Cesur isimli bir kişi Twitter hesabından çeşitli paylaşımlarda bulundu. Bunun üzerine Cesur'un evine yönelik silahlı saldırı gerçekleştirildiği iddia edilerek olayla ilgili video görüntüleri paylaşıldı. İki kişinin önce evine gelip keşif yapıp kapıyı çaldığını belirten Cesur, daha sonra saldırganların 8 el ateş açtığını kaydetti.

Cesur paylaşımında,"Evet bugün saat 10 da evime gelen bu iki müptezel keşif yapıyor kapıyı çalıyor. Saat 11 de eve 8 el ateş ediyor. Gönderen belli gelen belli Türk emniyet teşkilatı ve Cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyorum, aziz Türk milletinin ve devletinin dikkatine..." ifadelerini kullandı. 

İşte saldırı anlarına ait o görüntüler... 


http://ankaramasasi.com/haber/2066135/sinan-ates-paylasimlari-yapan-haci-cesurun-evi-kursunlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.