Deprem bölgesindeki takımlardan TFF'ye talep

Depremden etkilenen Hatayspor, Gaziantep FK, Yeni Malatyaspor, afetin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na talepte bulundu.
Onur Çetinkaya
|
09 Şubat 2023, Perşembe - 11:40
Deprem bölgesindeki takımlardan TFF'ye talep

Türkiye'yi sarsan depremler sonrası afeti yaşayan bölgedeki takımlarda peş peşe karar ve talepler TFF'ye iletildi.

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da başkan Ahmet Yaman, yönetim kurulu ile bir araya gelerek ligden çekilme kararı alacaklarını söyledi.

Deprem felaketinde kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ı kaybeden ve futbol oynayamayacaklarını dile getiren Yaman, "Şu an futbolun zamanı değil. Binlerce insanımız göçük altında, aileleri yas tutuyor, haberlerini bekliyor, cenazesini gömüyor. Biz de futbol oynayacağız. Söz konusu değil böyle bir şey. Şu an net bir karar almadık ama futbol oynayamayacağız. Yönetim kurulunu topladıktan sonra ligden çekilme kararını alacağız" diye konuştu.

Hatayspor ve Gaziantep FK'dan İstanbul talebi

Süper Lig'de en çok zarar gören takımlardan Hatayspor ve Gaziantep FK, ligin geri kalan kısmıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'na taleplerde bulundu.

Tesisleri zarar gören kulüpler, TFF'den öncelikle sığınma talep etti. Riva'daki tesisleri kullanmak isteyen, maçlarını da İstanbul ve yakın illerde oynamayı isteyen iki kulübün bu talebi federasyon tarafından da olumlu karşılandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2067794/deprem-bolgesindeki-takimlardan-tffye-talep
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.