Destici, Kılıçdaroğlu dışındakilerin asık suratlarına dikkat çekti

Cumhur İttifakı’nın ortaklarından Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) genel başkanı Mustafa Destici, Türkiye’nin ara formüllerle yönetilemeyecek kadar büyük bir devlet olduğunu belirterek, 11 maddelik koalisyon protokolünün Türkiye’yi istikrarsızlık ve kaosa götüreceğini belirtti. Mustafa Destici, Kılıçdaroğlu dışındakilerin suratlarının asık oluşuna dikkat çekti.
Mevlüt Peker
|
07 Mart 2023, Salı - 00:42
Destici, Kılıçdaroğlu dışındakilerin asık suratlarına dikkat çekti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı açıklanmadan önce yaptığı sosyal medya paylaşımında “Sayın (Meral) Akşener’in ifadesiyle ‘Noter Masası’ acaba kimlerin tavassutuyla ve hangi saiklerle ‘Pazarlık Masası’na dönüştü. Bakalım daha neler göreceğiz.” diye sormuştu.

6 siyasi partiden oluşan Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunun açıklanması ve akabinde 12 maddelik Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Geçiş Sürecini Yol Haritasının kamuoyuna sunulması sonrası Mustafa Destici tespit ve görüşlerini yine sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye’nin geçici  ve zoraki uzlaşılarla ya da ara formüllerle yönetilemeyecek kadar büyük bir ülke ve büyük bir devlet olduğunu altını çizen Mustafa Destici, 6’lı masanın 11 maddelik koalisyon protokolü açıklanırken cumhurbaşkanı yardımcılarının asık suratlarına dikkat çekerek, 11 maddelik koalisyon protokolünün Türkiye’yi götüreceği noktanın, siyasi istikrarsızlık ve kaos olacağını belirterek, “İnanıyorum ki; Türk Milleti buna geçit vermeyecektir.” dedi.

Bir tweetine “12 maddelik Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Geçiş Sürecini Yol Haritasını” ekleyerek “Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ilkesizlik.” eleştirisini getiren Destici, tweet serisini BBP’nin kurucu lideri şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Türkiye, İran olmaz. Türkiye, Cezayir olmayacak. Türkiye'nin, Suriye olmasına da biz müsade etmeyeceğiz.” sözü ile tamamladı.

http://ankaramasasi.com/haber/2074238/destici-kilicdaroglu-disindakilerin-asik-suratlarina-dikkat-cekti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.