MHP'li isimden Sinan Ateş açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi, Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Bekir Sıtkı Tarım, Sinan Ateş ile ilgili konuştu. Tarım, Devlet Bahçeli'nin sessiz kalması ve Ateş'e sahip çıkılma konusunu değerlendirdi.
Onur Çetinkaya
|
01 Mayıs 2023, Pazartesi - 12:39
MHP'li isimden Sinan Ateş açıklaması

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı  Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık 2022'de Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde bir binadan çıktığı sırada motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Saldırıda Bozkurt yaralanırken, Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Soruşturma kapsamında 21 kişi tutuklandı.

"Sinan Ateş'e sahip çıkıldı"

MHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Bekir Sıtkı Tarım, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili konuştu. 

Devlet Bahçeli'nin bir bildiği olduğu için sustuğunu belirten Tarım, genel başkanlarını mecbur kalırsa konuşacağı çok konunun olduğunu dile getirdi.

Tarım konuşmasında, "Ülkücü hareketin içinde olan insanlar, yapılan bir hamlenin, içinde yaşadığımız bir hamlenin genel başkanımız tarafından piyasaya sunulduğu zaman bunun 'Devlet Bahçeli burada yapmışsa doğru yapmıştır' anlayışına herkesin gelmesi lazım. Sinan Ateş meselesine fazla değinmeden geçeceğim. Sinan Ateş'e sahip çıkıldı. Söylenecek şeyleri herkes gördü.

Genel başkanımız mecbur kalırsa konuşurum dediği zaman konuşacağı çok şey vardır. Geride kalanları düşünmek zorunda kalmıştır. Belli bir zamanı vardır. Onun MHP için yapmış olduğu bir mücadele, ülkü ocakları içerisinde bulunduğu bir mücadele vardır." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2080631/mhpli-isimden-sinan-ates-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.