Yeniden Refah'tan Deva, Gelecek ve Saadet Partisi'ne çağrı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Deva, Gelecek ve Saadet Partisi’ne Meclis’te milli görüşü temsil eden kndi partilerinin çatısı altında grup kurma çağrısı yaptı. Altınöz, “Gelin sayın Erbakan’ın liderliğinde bir grup kuralım. Hatta ben buradan davet ediyorum şu anda buyursunlar gelsinler” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
17 Mayıs 2023, Çarşamba - 15:32
Yeniden Refah'tan Deva, Gelecek ve Saadet Partisi'ne çağrı

Mehmet Altınöz Ankara Masası Gündem Özel programında gazeteci Gürkan Zengin’in konuğu oldu.

Gelecek, saadet ve Deva partisiyle ilişkilerini nasıl düzenleyecekleri sorusu üzerine Altınöz, insani ve siyasi nezaket ölçülerinde ilişkilere devam edeceklerini belirtti.

Yeniden Refah partisi Genel Başkan Yardımcısı Altınöz, “Hayırlı olan işlerde tabii ki birlikte oluruz niye olmayalım ki?” dedi.

“Bir grup kurma durumu olur mu?” sorusuna ise Altınöz şöyle yanıt verdi:

" Erbakan’ın liderliğinde bir grup kuralım"

“Grup da kurulabilir elbette tabii ki mesela sayın Erbakan’ın liderliğinde bir grup neden kurulmasın? Yani orada bu arkadaşlarımız orada genel başkanları da olmadığı için biraz boşlukta kaldı. Biz o boşluktaki adaylarımıza diyeceğiz ki gelin bak genel başkanımız var. Maşallah genç, aktif , dinamik, pırıl pırıl milli görüşçü, milli görüşün de lideri. Gelin sayın Erbakan’ın liderliğinde bir grup kuralım tabii ki arkadaşlarımız hatta ben buradan davet ediyorum şu anda buyursunlar gelsinler”

http://ankaramasasi.com/haber/2082534/yeniden-refahtan-deva-gelecek-ve-saadet-partisine-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.