Fenerbahçe Valencia’nın yerine alternatif golcü arayışına çıktı

Fenerbahçe bu sezon büyük çıkış yapan Enner Valencia’nın takımdan ayrılması ihtimaline karşı hazırlık yapıyor. Joao Pedro’dan istediğini alamayan sarı lacivertlilerde isimler netleşiyor.
Ersin Küçükbarak
|
29 Mayıs 2023, Pazartesi - 16:30
Fenerbahçe Valencia’nın yerine alternatif golcü arayışına çıktı

Fenerbahçe Süper Lig’de şansı azalsa da şampiyonluk yarışına devam ediyor.

Sarı lacivertliler Cimbom’un bu hafta Ankaragücü deplasmanında kaybetmesini bekliyor.

Fenerbahçe Yönetimi diğer yandan yeni sezon için de kolları sıvadı.

Jorge Jesus’un geleceği belirsizliğini korurken alternatif hoca arayışları da sürüyor.

Portekizli teknik direktörün sarı-lacivertliler sonrası milli takım çalıştırabileceği dile getiriliyor.

Fenerbahçe Tite ile görüşüyor

Bu durumda öne çıkan ismi UOL Esporte yazdı. UOL Sporte, Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırdıktan sonra boşa çıkan Tite'nin Fenerbahçe ile görüştüğünü yazdı.

Haberde,Tite'nin Brezilya dışından 4 takımla görüştüğü ve bu takımlardan bir tanesinin Fenerbahçe olduğu öne sürüldü.

Tite yalnız gelmeyecek

Tite’nin, Fenerbahçe ile anlaşmaya varması halinde halinde Brezilya’dan yıldız bir futbolcuyu yanında getirebileceği ifade ediliyor. O yıldız ise Roberto Firmino! Golcü oyuncu, sezon bittikten sonra Liverpool’dan bedelsiz olarak ayrılacak.

Firmino olmazsa rota İtalya

Fenerbahçe, Enner Valencia'nın durumuna göre santrfor transferini şekillendirecek. Ekvadorlu yıldız yeni sözleşmeye imza atmazsa rota İtalya'ya kırılacak.

International'in transfer listesinde yer alan Valencia şu ana kadar Fenerbahçe'ye olumlu bir dönüş yapmadı. Sarı-Lacivertliler, tecrübeli golcü ile yoluna devam etmediği taktirde Atalanta forması giyen Luis Muriel ile masaya oturacak.

Fenerbahçe Yönetimi'nin yıldız golcünün menajeri ile ilk teması kurduğu ve transfer şartlarının gündeme geldiği belirtildi. 32 yaşındaki Kolombiyalı golcünün Atalanta ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor.

Muriel'in kariyeri

Bu sezon 28 lig maçında forma giyen Luis Muriel, 2 gol atarken 3 asist yaptı. 45 kez Kolombiya Milli Takımı forması giyen tecrübeli golcü 8 kez fileleri havalandırdı. 2019 yılından beri Atalanta'da forma giyen yıldız golcü, Sevilla, Fiorentina Sampdoria, Udinese, Lecce, Granada ve Deportivo Cali takımlarında da görev aldı.

http://ankaramasasi.com/haber/2084030/fenerbahce-valencianin-yerine-alternatif-golcu-arayisina-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.