Galatasaray stadının yeni ismi belli oldu

Galatasaray, RAMS Global ile 5 yıllık stat isim sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu anlaşmaya göre Galatasaray'ın maçlarını oynadığı stadın ismi Rams Park oldu.
Ankara Masası
|
21 Temmuz 2023, Cuma - 17:05
Galatasaray stadının yeni ismi belli oldu

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ve RAMS Türkiye CEO'su Devran Bülbül katıldı.

Sarı-kırmızılı kulüp bu anlaşmadan 213 milyon 600 bin TL'yi kasasına koyacak.

" İnanıyorum ki taraftarımız stadımızı dolduracak"

Sponsorluk anlaşması için teşekkür eden Dursun Özbek, "Zor bir dönemde destek oluyorlar. Ülkemiz topraklarında doğup, uluslararası bir marka haline gelmiştir. Çok önemli bir firma. Ben bugün başlayan birlikteliğin büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Galatasaray şanlı tarihiyle, ilkleri ve enleri başarmış ve Türkiye'nin gururu olmuştur. Şimdi de hedefimiz geçmişte olduğu gibi Avrupa'daki kupaları müzemize getirmek. Yaptığımız anlaşmanın önümdeki dönemde yeni iş birlikleri açısından bir adım olacağını düşünüyorum. İnanıyorum ki her zaman olduğu gibi taraftarımız stadımızı dolduracak. Kazanacağımız Avrupa kupasını hep birlikte şölen havasında kutlayacağız" diye konuştu.

Stad ismi oylamayla seçildi

Galatasaray daha görülmedik şekilde stadın ismini taraftar oylamasıyla beirledi. Bu doğrultuda "Rams Stadyumu" ve "Rams Park" şeklinde iki seçenek sunan sarı kırmızılı kulüp Rams Park seçeneğinin 75.4 ile açık ara farkla seçilmesiyle birlikte stadın yeni ismini Rams Park olarak belirledi.

http://ankaramasasi.com/haber/2091022/galatasaray-stadinin-yeni-ismi-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.