Oppenheimer mı, Barbie mi en çok hangisi izlendi?

Oppenheimer mı ve Barbie mi gişe savaşları devam ediyor. İzleyici tarafını seçti ve Oppenheimer Barbie'yi 3 ülkede geçti. İşte detaylar...
Büşra Ünal
|
02 Ağustos 2023, Çarşamba - 16:07
Oppenheimer mı, Barbie mi en çok hangisi izlendi?

'Barbie' ve 'Oppenheimer' filmleri vizyona girmeden dünya gündemine oturdu. 

Birbirinden farklı iki yapım sık sık karşılaştırıldı ve hangisinin daha çok izlendiği merak konusu oldu. 

'Barbie' akım haline geldi, insanlar onun gibi giyinip onun gibi konuşmaya başlamışken gişede de  Oppenheimer'ı  büyük bir farkla mağlup etti.

'Barbie', dünya çapı gişe hasılatında 'Oppenheimer'ı ikiye katladı.

Türkiye'de en çok  'Oppenheimer' filmi İzlendi

'Barbie' dünya çapında 'Oppenheimer'ı solladı evet ama  bunu başaramadığı üç ülke var. Oppenheimer'ın Barbie'den daha çok izlendiği 3 ülkenin Türkiye, Hindistan ve Tayland olduğu açıklandı.

'Oppenheimer' Filminin Konusu Ne?

Christopher Nolan'ın yönettiği ve senaryosunu kaleme aldığı "Oppenheimer" filmi, bilim insanı ve atom bombasının babası olarak bilinen J. Robert Oppenheimer'ın hayatını konu alan bir filmdir. Oppenheimer'ın akademik gençlik yıllarından başlayıp atom bombasının yaratımına ve sonrasında gelen davalara dek uzanan süreci anlatıyor.

"Oppenheimer" filmi, Kai Bird ve Martin Sherwin imzalı, Pulitzer ödüllü "American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer" isimli kitaptan sinemaya uyarlanan bir biyografi.

'Barbie' Filminin Konusu Ne?

Margot Robbie tarafından canlandırılan Barbie, yaşadığı mükemmel dünyaya artık uyum sağlayamayan, yaşadığı dünyanın 'mükemmel kadın imajına' yavaş yavaş uzak düşen biridir. Yaşadığı dünyadan dışlanır ve kimse onunla iletişime bile geçmek istemez.

Kendi dünyasına uyum sağlama çabasından vazgeçen Barbie, insanların yaşadığı 'gerçek' dünyaya bir yolculuğa çıkar. Barbie'nin sahip olduğu özellikler, bizim dünyamızda birer avantaj haline gelir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2092605/oppenheimer-mi-barbie-mi-en-cok-hangisi-izlendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.