İYİ Parti'de istifa!

İYİ Parti'de yaşanan istifalara bir yenisi daha eklendi. Partinin kurucuları arasında yer alan Halil Aydoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.
Ecem Çetin
|
04 Temmuz 2024, Perşembe - 16:32
İYİ Parti'de istifa!

İYİ Parti'de istifa furyası sürüyor... 

Geçtiğimiz sene yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri sonrasında istifalar 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında devam etti... 

İstifaları değişimde engelleyemedi ve partinin önde gelen isimleri istifa ettiklerini duyurdu.

İYİ Parti'den Koray Aydın, Birol Aydemir, İsmail Tatlıoğlu, Bahadır Erdem, Bilal Bilici, Taner Demirer gibi isimler istifalarını duyurdu. 

İYİ Parti'deki istifalara bir yenisi daha eklendi. 

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) istifa etmesi sonrası İYİ Parti'ye geçerek kurucuları arasında yer alan  Halil Aydoğdu, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde İYİ Parti’den Bilecik Söğüt Belediye Başkan adayı olan ancak kazanamayan Aydoğdu, istifasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

Aydoğdu, partide üs üste yapılan hatalar sonucunda arzu edilen neticeye ulaşılamadığını, son iki yıldır bir şeylerin ters gitmeye başladığını ifade etti. 

Halil Aydoğdu," Beştepe ziyareti ve mevcut yönetimin bu konuda kafalardaki soruları ortadan kaldıracak net bir açıklamanın yapılmaması nedeniyle umutlar söndü." dedi.

Aydoğdu, şunları söyledi;

  

http://www.ankaramasasi.com/haber/2146130/iyi-partide-istifa
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.