Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun başrolünde yer aldığı Kader Bağları dizisinden ilk kare!

FOX Tv'de seyircisiyle buluşacak başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan yer aldığı Kader Bağları dizisinden ilk kare yayınlandı. Peki, Kader Bağları'nın konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detayları
Ecem Çetin
|
22 Ağustos 2023, Salı - 12:25
Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun başrolünde yer aldığı Kader Bağları dizisinden ilk kare!

Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu, başrolünde yer aldıkları "Kader Bağları" dizisinin setinde  ilk kez bir araya geldi.

Dizinin başrol oyuncularından ilk kare gelirken,  Turan ve  Çayoğlu dizi ve sette ilgili duygularını da dile getirdi.

"Seyirciye sevecek güzel bir hikaye izleteceğiz" 

Turan, "Her şey çok güzel, setimiz çok keyifli. Bir süredir ara vermiştim, çok özlemiştim setleri. Mükemmel bir ekip var, daha ilk günden tüm ekibin enerjisi çok uyuştu. İnşallah seyirci de sevecek güzel bir hikaye izleteceğiz" ifadelerini kullandı. 

"Ayça ile ilk sahneden itibaren güzel bir uyum yakaladık"

Çayoğlu ise "Ayça ile iyi bir çift olacağımıza inanıyorum. İlk sahneden itibaren güzel bir uyum yakaladık. Bir projeyi sevdirmek için birçok faktörün uyum içinde olması gerekiyor. En önemli etkenlerden biri ise kadronun uyumu. Kader bağları bu açıdan heyecan verici" dedi.

FOX Tv'de seyircisiyle buluşacak olan dizinin yapımını Süreç Film, yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu üstleniyor. Dizinin senaryosunu Sema Ali Erol kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Benal Tairi oturuyor. 

Kader Bağları; Yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü; iki ayrı dünyanın insanı Sevda (Ayça Ayşin Turan) ve Kerem’in (Serkan Çayoğlu) aşk ve mücadele sınavını konu alıyor. 

“Aşk Kaderi Yenmektir” mottosuyla yola çıkılan dizide ayrıca Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti, Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu, Yusuf Akgün gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2095541/ayca-aysin-turan-ve-serkan-cayoglunun-basrolunde-yer-aldigi-kader-baglari-dizisinden-ilk-kare
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.