Yerde yatan kazazede kadını tekmeleyip kaçtı

Bursa İnegöl’de otomobil ile çarpışan motosikletin kadın sürücüsü yaralandı. Yaralı halde yerde yatan kadına, olay yerinden geçen ve kaza ile hiçbir ilgisi bulunmayan bir şahıs tekme atıp kaçtı.
Mevlüt Peker
|
06 Eylül 2023, Çarşamba - 01:09
Yerde yatan kazazede kadını tekmeleyip kaçtı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kaza meydana geldi. Bir otomobil ile çarpışan motosikletin kadın sürücüsü yaralandı. Ancak kaza yerinden geçen bir kişi, yaralı kadına tekme atarak kaçtı. Bu olay amatör kameralar tarafından kaydedildi.

Kaza, Sinanbey Mahallesi Nuri Doğrul Caddesi üzerinde saat 23.00 sularında meydana geldi.

Caddede seyir halinde olan Minara T. (22) tarafından kullanılan 16 BEA 747 plakalı motosiklet ile Cemal Ö. (35) yönetimindeki 16 KNJ 18 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışma sonucu devrilen motosikletten düşen kadın sürücü yaralandı. Yaralı kadına ilk müdahale çevredeki esnaflar tarafından yapıldı.

Bu sırada, kaza yerinden geçen ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, yaralı kadının karnına tekme atarak hızla uzaklaştı.

Yaralı kadın, 112 Acil Servis ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Polis, yaralı kadına tekme atan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

http://ankaramasasi.com/haber/2097647/yerde-yatan-kazazede-kadini-tekmeleyip-kacti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.