Mutfağından çoğu kadın 10’dan fazla ceset çıktı

Ruanda’da kan donduran bir olay yaşandı. Çoğu kadın olmak üzere, 34 yaşındaki adamın mutfağından 10’un üzerinde ceset çıktı. Seri katilin kadınlara cinsel istismarda bulunup paralarını aldıktan sonra öldürdüğü belirlendi.
Mevlüt Peker
|
07 Eylül 2023, Perşembe - 20:40
Mutfağından çoğu kadın 10’dan fazla ceset çıktı

Ruanda'nın başkenti Kigali'ye bağlı Kicukiro banliyösünde, ev sahibine kirayı ödememesi nedeniyle tahliye çalışmaları yapan polis, korkunç bir keşifte bulundu. Evdeki incelemeler sırasında, çoğunluğu kadın olan 10'dan fazla kişinin cesedine ulaşıldı. 34 yaşındaki bir adam, bu vahşi cinayetleri işlediği ortaya çıkarıldı ve gözaltına alındı.

Ruanda Soruşturma Bürosu Sözcüsü Thierry Murangira, olayla ilgili yaptığı açıklamada, seri katilin karakola götürülürken direnç gösterdiğini ve suçunu itiraf ettiğini belirtti. Murangira, "Katilin özür dilemesi şüphelerimizi artırdı. Karakolda, bazı kişileri öldürdüğünü kabul etti ve bu nedenle soruşturma başlatıldı. Katil, çoğunluğu hayat kadını olan kurbanları evine çekti, telefonlarını ve eşyalarını çaldı. Sonrasında onları boğarak öldürdü ve kiraladığı evin mutfağında gömmüş" dedi.

Murangira, mutfakta çok sayıda cesedin bulunduğunu ancak kesin sayının adli tıp incelemelerinden sonra belirleneceğini ifade etti.

Seri katilin geçtiğimiz Temmuz ayında kadınları soyduğu, cinsel istismarda bulunduğu ve tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı, ancak yeterli delil bulunamadığı için serbest bırakıldığı bildirildi. Seri katil hakkında resmi suçlama ise henüz yapılmadı.

http://ankaramasasi.com/haber/2097919/mutfagindan-cogu-kadin-10dan-fazla-ceset-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.