Cemal Enginyurt'tan Bilge Yılmaz'a tepki

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, İYİ Partili Bilge Yılmaz'ın Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili açıklamalarına tepki gösterirken "Senin sıfatın ne? Ne yapacaktın yani?" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
13 Eylül 2023, Çarşamba - 12:59
Cemal Enginyurt'tan Bilge Yılmaz'a tepki

Sözcü Tv yayınına konuk olan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt,  İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'ın "Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına engel olamadığım için milletimizden samimi olarak özür diliyorum" ifadelerine tepki gösterdi.

" Ne yaptı ya Kılıçdaroğlu?"

"Senin sıfatın ne? Ne yapacaktın yani?" diyen Enginyurt "  6 lidere yetki verilmiş ama Amerika'dan gelmiş arkadaş Kılıçdaroğlu'nun adaylığına engel olamadığı için çok üzülüyormuş." ifadelerini kullandı.

Cemal Enginyurt sözlerine şöyle devam etti:

"Ne yaptı ya Kılıçdaroğlu? Kılıçdaroğlu'nun oğlu gemicikler mi aldı? Kılıçdaroğlu rüşvet alan bakanı mı korudu? Sisi'ye darbeci deyip Sisi ile mi kucaklaştı? Suudi Arabistan prensine katil deyip, katille mi kucaklaştı?

CHP listelerinden giren İYİ Partili 6 milletvekilini hiç konuşmuyorlar ama. CHP sayesinde 6 milletvekilini de Meclis'e sokanlar nasıl 'İyi ki biz kazanamamışız' diyebilir ya!"

Cemal Enginyurt'un sözlerinin ardından Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, toplumun umudunun altılı masada olduğunu belirterek, partiler hakkında konuşurken daha tedbirli olunması gerektiğini ifade etti.

http://ankaramasasi.com/haber/2098861/cemal-enginyurttan-bilge-yilmaza-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.