Süper Lig'den 5 takım disipline sevk edildi

Trendyol Süper Lig'de yer alan 5 takım PFDK'ye (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) sevk edildi.
Mevlüt Peker
|
19 Eylül 2023, Salı - 21:26
Süper Lig'den 5 takım disipline sevk edildi

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'de mücadele eden beş kulübü, çeşitli disiplin ihlalleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) gönderdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun resmi web sitesinde yer alan duyuruya göre, Galatasaray'ın Yılport Samsunspor ile oynadığı maçta yaşanan saha olayları ve Fenerbahçe'nin Bitexen Antalyaspor karşısında gösterdiği talimatlara uyulmamış hareketler sebebiyle her iki kulüp de PFDK'ye (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) sevk edildi. Aynı şekilde, Trabzonspor da Beşiktaş ile olan karşılaşmasında meydana gelen saha olayları ve talimatlara uyulmamış eylemleri nedeniyle disiplin kuruluna gönderildi.

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Hukuk Müşavirliği, Mondihome Kayserispor ile Gaziantep FK arasında gerçekleşen maç sonrasında, Kayserispor'un talimatlara aykırı davranışları ve Gaziantep FK'nin çirkin tezahüratları ile saha içi olayları dolayısıyla her iki takımın da disiplin kuruluna sevk edildiğini belirtti.

http://ankaramasasi.com/haber/2100403/super-ligden-5-takim-disipline-sevk-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.