Erdoğan yaralı polisle telefonda görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da terör saldırısında yaralanan polis memuru Alim Reis Demirel’le, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın telefonundan görüştü.
Mevlüt Peker
|
03 Ekim 2023, Salı - 18:28
Erdoğan yaralı polisle telefonda görüştü

Türkiye'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan, 1 Ekim'de Ankara'da meydana gelen terör eyleminde yaralanan polis memuru Alim Reis Demirel ile telefonla görüştü. Bu samimi görüşmenin kaydı kamuoyuyla paylaşıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, terör eylemi sonucu yaralanan Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş'ı hastanede ziyaret ettiklerini belirtti. Yerlikaya'nın paylaşımında, Demirel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin kaydı da yer aldı.

Telefon görüşmesinde, Erdoğan, Alim Reis'in ses tonunun moral verici olduğunu belirtti ve "Saldırganlar bedelini ağır bir şekilde ödedi ve ödemeye de devam edecekler." ifadesini kullandı. Alim Reis'in "Devletimiz ve milletimiz varken başka bir şeye ihtiyacımız yok." sözlerine karşılık Erdoğan, "Siz bu bilinçle bu yolu seçtiniz ve bu bilinçle mücadele ettiniz. Allah tüm güvenlik güçlerimize, polislerimize, jandarmamıza ve askerlerimize yardımcı olsun. Allah'tan şifa diliyorum." dedi.

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında, "Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi, kahraman polislerimizin duası boşa çıkmadı. Hainler hak ettikleri cezayı aldı ve almaya devam edecek. Şükür ki, kahramanlarımızın sağlık durumu daha iyi. Allah'tan hızlı bir iyileşme diliyorum. Milletimizin dualarıyla, teröre karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecek." şeklinde bir mesaj verdi.

http://ankaramasasi.com/haber/2103149/erdogan-yarali-polisle-telefonda-gorustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.