AK Parti Ayaş Belediye Başkan aday adayı Sakin Gökmen, " Mansur beyi 5 yıl sonra gördük"

AK Parti Ayaş Belediye Başkan aday adayı Sakin Gökmen, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı yatırım ve ulaşım üzerinden eleştirdi. Gökmen, " Mansur bey sayesinde asfaltın ne kadar kıymetli olduğunu öğrendik" dedi.
Onur Çetinkaya
|
12 Aralık 2023, Salı - 16:25
AK Parti Ayaş Belediye Başkan aday adayı Sakin Gökmen, " Mansur beyi 5 yıl sonra gördük"

Yerel seçimlere kısa süre aday adayları sahaya çıkmaya başladı.

AK Parti Ayaş Belediye Başkan aday adayı Sakin Gökmen,  Ankara Masası'nda Seçim Ekranı yayınında Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın sorularını yanıtladı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş ve milletvekillerinin 2019 yerel seçimlerinin ardından uğramadıkları Ayaş'a, yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesi gelmeye başladıklarını belirten Gökmen, Yavaş'a eleştiri de bulundu.

"5 yıldır Mansur beyi görmedik"

AK Parti Ayaş Belediye Başkan aday adayı Sakin Gökmen, "Yeni başladılar iki aydır, 5 yıl ara verirler inerler ondan sonra seçim sürecinde de vekilleri görmedim, Mansur beyi bile görmedik. Ayaş'ta 5 yılda yeni gördük. Mansur beyin bize seçim dönemi vaatleri vardı." dedi.

"Asfaltın ne kadar kıymetli olduğunu öğrendik" 

Mansur Yavaş'ın vaatlerini yerine getirmediğinin altını çizen Gökmen, ulaşım ve yatırım olmamasından şikayet etti. 

Gökmen, "Zamanında gelmiş Mustafa Tuna, Melih Gökçek bir gecede her yeri asfalt yapmış gitmişler biz asfaltı çok kolay bir şey sanıyorduk ama Mansur Beyle şunu öğrendik asfaltın ne kadar kıymetli bir şey olduğunu. Ulaşım başlı başına bir sorun bizim için daha öncesinde Özel Halk Otobüsleri vardı Mansur bey göreve geldikten sonra EGO seferleri düştü." ifadelerini kullandı.

"AK Parti olarak biz seçimi alırız"

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde başarı yakalayacakları söyleyen  AK Parti Ayaş Belediye Başkan aday adayı Sakin Gökmen, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacaklarını dile getirdi.

Gökmen, "AK Parti olarak biz seçimi alırız ne CHP ne İYİ Parti ne diğer partilere şans vereceğimizi düşünmüyorum. Biz 5 yıldır vatandaşımızla beraberiz seçimden seçime sahada değiliz. Büyükşehri bu dönem alacağımıza inanıyorum. Ayaş'ta da şahsıma çıkan oy Büyükşehir Belediye başkanı adayımıza da çıkacağını inanıyorum." diye konuştu. 

AK Parti Ayaş Belediye Başkan aday adayı  Gökmen sözlerinin devamında "Muhalefet adaylar seçimi kaybeder çekilirler aday adaylığı süreci başlar sahaya inerler bir kulis, algı, operasyon yine kaybeder yine giderler" ifadelerine yer verdi. 

"Cumhurbaşkanımız tarihinin en yüksek oyunu aldı"

Gökmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayaş'ta şu ana kadar tarihinin en yüksek oyunu 2023 seçimlerinde aldığını belirtti. 

AK Parti Ayaş Belediye Başkan aday adayı,"14 Mayıs seçimlerinde yüzde 55 oy alık, yüzde 5 Sinan Oğan yüzde 40 Kılıçdaroğlu aldı. İkinci tur seçimlerinde sayın cumhurbaşkanımız yüzde 59,5 oy aldı. Ayaş tarihinin AK Parti kurulduğundan beri en yüksek oyu biz aldık. " dedi. 

http://ankaramasasi.com/haber/2114258/ak-parti-ayas-belediye-baskan-aday-adayi-sakin-gokmen--mansur-beyi-5-yil-sonra-gorduk
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.