Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’dan Mansur Yavaş”a destek: “ İyi bir Ankaralı”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, toplumda bir Mansur Yavaş algısı olduğunu ve Ankaralının Yavaş’a saygı duyduğunu belirterek, “İYİ Parti aday çıkarabilir ama dün cumhurbaşkanı adayı gösterdiğiniz adayı ne ile eleştireceksiniz sokakta?” diye sordu. Anketlerde ABB Başkanı Yavaş’ın önde olduğuna işaret eden Yaşar, Mansur Yavaş için “İyi bir Ankaralı” değerlendirmesini yaptı.
Ersin Küçükbarak
|
25 Aralık 2023, Pazartesi - 15:46
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’dan Mansur Yavaş”a destek: “ İyi bir Ankaralı”

Fethi Yaşar, Ankara Masası Gündem özel programında gazeteci Fatih Atik’in sorularını yanıtladı.

“Mansur Yavaş yeniden kazanır mı?” şeklindeki soru üzerine Mansur Yavaş’ın toplumda bir algısı olduğuna işaret etti.

“Vatandaşın Mansur Başkana karşı bir saygısı var, partinin oyunun dışında kendisinin de oyu var” diyen Fethi yaşar, “ Tabiî ki partilerin verdiği karara saygı duymak lazım. İYİ Parti aday çıkarabilir ama dün cumhurbaşkanı adayı gösterdiğiniz adayı ne ile eleştireceksiniz sokakta? Cumhurbaşkanlığı Ankara Büyükşehir Belediyesinden daha küçük mü?” dedi.

Fethi Yaşar, Mansur Yavaş’ın bütün gücü ile çalıştığını, her bölgede alt ve üst yapıyı yenilediğini ifade etti.

Yaşar şunları dile getirdi:

“En ufak yağmurda 300 yeri su basardı şimdi bir telefon bile çalmıyor”

“Betonu sevmiyor ama suyun çözülmesi gereken ASKİ’nin sorunlarını bizim bölgemizde.. En ufak bir yağmurda 300 yerde su girerdi. Şimdi o yağmurlarda bir tane telefon çalmıyor su girdi diye. Yaptılar. Asfalt sorunu ne biliyim işte çeşitli Ankara’nın şeyine sahip çıkıyor”

“Kendi anketlerimde de Mansur Başkanın oyu yüksek çıkıyor”

“ CHP’nin kendi çabasıyla ve diğer partilerden gelecek oylarla bana gelen bütün anketlerde, AK Partinin yaptırdığı da gazetecilerden gelen anketlerden de kendi anketlerimde de Mansur Başkanın oyu yüksek çıkıyor. Kamuoyu yoklamalarına inanmak lazım.”

“Mansur Yavaş iyi bir Ankaralı”

“Her seçim problemlidir, yüzde yüz bir şey yoktur. Bugün böyle görünür ama yanlış bir şey yaparsın onun bedelini de ödersin ama ben o yanlışı yapacağına inanmıyorum. Mansur Yavaş iyi bir Ankaralı ve Ankaralılar da ona karşı bir saygının içerisindeler. Önemli olan Ankara’da kavgasız dövüşsüz millet iradesinin demokratik bir şekilde tecelli etmesi ve buna da herkesin saygı göstermesi.”

http://ankaramasasi.com/haber/2116497/yenimahalle-belediye-baskani-fethi-yasardan-mansur-yavasa-destek--iyi-bir-ankarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.