Mamak Belediyesi, ABB’nin sorumluluğundaki caddelerde temizlik yaptı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse , ABB’nin sorumluluğunda olan caddelerde temizliği aksattığını belirterek, kendi ekipleriyle ABB’ye ait caddeleri temizledi.
Ersin Küçükbarak
|
04 Ocak 2024, Perşembe - 13:27
Mamak Belediyesi, ABB’nin sorumluluğundaki caddelerde temizlik yaptı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik eleştirilerini sürdürüyor.

ABB’nin temel belediyecilik hizmetlerini bile aksattığını iddia eden Köse, Mamak’ta Büyükşehir’in sorumluluğundaki caddelerin temizlenmediğini belirtiyor.

Köse, “Halkımız için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Büyükşehirden şimdilik hayır yok! Nerede eksik varsak biz tamamlıyoruz” diyerek Mamak Belediyesi Temizlik ekiplerini caddelere çıkardı.

Mamak İşleri Müdürlüğü ekipleri, Özalp ve Mehmet Ali Altun Caddelerini baştan sona temizledi.

Vatandaşların şikayetleri üzerine gerekeni yaptıklarının altını çizen Köse, Ankara Büyükşehir’in ihmal ettiği her işi Mamak’ta biz, tüm gücümüzle yapmak için çalışıyoruz” dedi.

Murat Köse, caddelerin temizlik öncesi ve sonrası hallerini paylaşarak “Ankara bunu hak edecek ne yaptı da bu kadar bakımsız, bu kadar ilgisiz kaldı. Şu hale bakın, Ankara’da her yer bu durumda” ifadelerini kullandı.

Köse şunları dile getirdi:

“Büyükşehir belediye başkanı, kendi şahsi kariyer planı ile uğraşırken Ankara’yla ilgilenmedi”

“ÇÖP - ÇAMUR – ÇUKUR. Ankara Büyükşehir’in ihmal ettiği her işi Mamak’ta biz, tüm gücümüzle yapmak için çalışıyoruz. Mevcut Büyükşehir belediye başkanı, kendi şahsi kariyer planı ile uğraşırken maalesef Ankara’yla ilgilenmedi, Ankara’yı ihmal etti, yazık oldu Güzelim Ankara’ya.”

“Ankara’yı kaderine terk edenler, bu vurdumduymazlığın bedelini ödeyecekler”

“ Ankara Pırıltısını Kaybetti. Ankaralılar bunun hesabını mevcut Büyükşehir yönetimine soracak, 31 Mart’ta sandıktan çıkmayacaklar. Demagoji yaparak siyaset yapmaktan iş yapmaya vakit bulamadılar. Ankara’yı bu şekilde kaderine terk ederek ihmal edenler, Güzelim Ankara’ya bunu layık görenler, bu vurdumduymazlığın bedelini ödeyecekler.”

“Büyükşehirden şimdilik hayır yok! Nerede eksik varsak biz tamamlıyoruz”

“ Bu görüntüyü hiçbir mazeret haklı çıkarmaz, boşuna çabalamayın. Gerçek Belediyeciliğe az kaldı, 31 Mart’a az kaldı.

Halkımız için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Büyükşehirden şimdilik hayır yok! Nerede eksik varsak biz tamamlıyoruz”

http://ankaramasasi.com/haber/2118223/mamak-belediyesi-abbnin-sorumlulugundaki-caddelerde-temizlik-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Jamesunrem
05 Ocak 2024, 10:07
Купить двери на заказ в Москве Изготовление дверей на заказ по индивидуальным размерам Как выбрать дверей на заказ Материалы и цвета дверей на заказ Двери на заказ: доставка и монтаж дверей на заказ Какие факторы влияют на выбор дверей на заказ? варианты дверей на заказ Ламинированные двери на заказ: преимущества и недостатки Железные двери на заказ: надежность и безопасность Двери на заказ для спальни Купить двери по размерам <a href=mebel-finest.ru>mebel-finest.ru</a>.