İstanbul için Elif Erbakan aday mı olacak? Mehmet Altınöz'den açıklama

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın kız kardeşi Elif Erbakan'ın kamuoyunda konuşulan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına değindi.
Onur Çetinkaya
|
10 Ocak 2024, Çarşamba - 17:11
İstanbul için Elif Erbakan aday mı olacak? Mehmet Altınöz'den açıklama

Yerel seçimlere kısa süre kala siyasi partiler sahaya çıkmaya başladı.

Parti ve kadroları 31 Mart'ta zafer almak için çalışmaları hızlandırdı.

İttifaklar arasında ise belediyeler konusunda anlaşmalar devam ediyor.

Cumhur İttfakı'nda parti bileşenleri yola devam etme kararı alırken AK Parti ve Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerde ne yapacağı da merak konusu...

İşte tüm bunlar sürerken Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz'den  gündeme dair önemli açıklamalar geldi.

Ankara Masası Gündem Özel yayınına konuk olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz,  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın kız kardeşi Elif Erbakan'ın kamuoyunda konuşulan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına değindi.

" İstanbul’a aday olabilir neden olmasın"   

Altınöz, Elif Erbakan'ın adaylığı hak ettiğini dile getirerek, "Sayın Elif Erbakan, bizim teşkilatlarımızda çok ciddi çalışmalar yapmış, gecesini gündüzüne katarak özellikle kadın kolları çalışmalarında çok etkin rol alan bir başkanımızdır. Onun da isminin geçesi tesadüf değil. Kendisi iyi bir dava insanıdır. Birçok konuda kendime örnek aldığım bir başkanımızdır. Bu bakımdan sayın Elif Erbakan’ın da başkan adayı olarak geçmesi bence gayet doğal. İstanbul il sorumluluğu yaptı uzun zaman, İstanbul’u çok iyi bilir sokak sokak mahalle mahalle çok iyi bilir. İstanbul’a aday olabilir neden olmasın fazlasıyla hak eder." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2119321/istanbul-icin-elif-erbakan-aday-mi-olacak-mehmet-altinozden-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.