Erdoğan, Ankara Yavaş'lıktan kurtulmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki Mamak’ta toplu açılış törenine katıldı. 31 Mart yerel seçimleri üzerinden mesajlar veren Erdoğan, " Ankara'nın yavaşlıktan kurtulması ve bir an önce hızlanması gerekiyor. " dedi.
Onur Çetinkaya
|
19 Mart 2024, Salı - 15:59
Erdoğan, Ankara Yavaş'lıktan kurtulmalı

Dün, Ankara'nın Keçiören ilçesinde Atatürk Cumhuriyet Kulesi açılışını gerçekleştiren  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün de Mamak'ta vatandaşlarla buluştu.

Mamak’ta toplu açılış törenine konuşan Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri üzerinden mesajlar verdi.

Seçmenin kökeni ve mezhebine bakılmaksızın baş tacı olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı, Ankara'nın herkesin olduğunu vurguladı.

Mamak'ta bayrak değişimin yaşandığını belirten AK Parti Genel Başkanı, Mamak Belediyesi mevcut Başkanı Murat Köse'ye teşekkür etti, yeni aday Asım Balcı'nın da yanında olacağını ifade etti.

"31 Mart seçimleri büyük bir fırsat, heba etmeyelim"

Muhalefet ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı 5 yıllık süreçteki hizmetleri üzerinden eleştiren Erdoğan, "Son 5 yılda Ankara’nın nasıl bir hizmetsizlik girdabına düştüğünü sizler çok iyi biliyorsunuz.   Ankara’nın yavaşlıktan kurtulması, bir an önce hızlanması gerekiyor. 31 Mart seçimleri büyük bir fırsat. Gelin bu fırsatı heba etmeyelim."

http://ankaramasasi.com/haber/2129897/erdogan-ankara-yavasliktan-kurtulmali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.