Üçüncü Göz Çakrası Ve Doğal Taşları

Suat Mutlu
|
28 Mart 2024, Perşembe - 17:07
Üçüncü Göz Çakrası Ve Doğal Taşları

Üçüncü göz çakrası ve doğal taşları, daha sağlıklı bir zihin-beden denge sağlamaya yardımcı olur. Üçüncü göz çakrası tıkalı olduğunda yaşamda fazla korku, endişe ve negatif tutumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durum, düşüncelerinizi yönetmek yerine korkulara odaklanmanıza neden olabilir. Üçüncü göz çakrasını dengelemek ve açmak için doğal taşların titreşimlerinden faydalanılabilir.

Ametist Taşı, insanın ruhsal gelişimini destekleyen pozitif titreşimler yayarak üçüncü göz çakrasını açmada etkilidir. Bu taş, meditasyon sırasında zihni sakinleştirir ve üst bilinçle bağlantı kurulmasına yardımcı olur.

Labrodorit Taşı, genellikle sihir taşı olarak bilinir ve meditasyon sırasında kullanılır. Aydınlanmayı tetikler ve ruhsal dünya ile temas kurmaya yardımcı olur.

Lepidolit Taşı, sezgileri dengeleyerek zihni sakinleştirir ve iç huzur sağlar. Üçüncü göz çakrası ile uyumlanarak manevi yönden tatmin edici bir yaşam sunar.

Lapis Lazuli Taşı, aydınlanma taşı olarak bilinir ve yüksek bilinç ile ortak paydada buluşmayı sağlar. Rüyalarda farkındalık kazanılmasına yardımcı olur ve iç huzur sağlar.

Sodalit Taşı, bedendeki çakraları dengeleyerek üçüncü göz çakrasını aktif hale getirir. Özsevgi, iç huzur ve maneviyat konularında yardımcı olur. Meditasyon sırasında kullanılarak üçüncü göz çakrasını dengelemeye yardımcı olur.

http://ankaramasasi.com/haber/2131355/ucuncu-goz-cakrasi-ve-dogal-taslari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.