Mansur Yavaş baba ocağı Beypazarı'ndaydı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş baba ocağı Beypazarı’nda miting yaptı. Miting alanını hıncahınç dolduran hemşehrileri tarafından büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan Yavaş, en büyük projenin insan olduğunu vurgulayarak, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı değişti. Yolsuzluk bitti, israf bitti. Mansur Yavaş Belediyeciliği şu anda tüm Türkiye'ye emsal olarak gösteriliyor” dedi.
Umutcan Atmacaoğlu
|
29 Mart 2024, Cuma - 17:14
Mansur Yavaş baba ocağı Beypazarı'ndaydı

Yerel seçimlere 2 gün kaldı.

Siyasi partiler hazırlıklarının son aşamasına geldi.

Bu süreçte belediyeyi yönetmeye talip adaylar ilçe ilçe dolaşarak halkla temas kurdu.

Son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi mevcut Başkanı ve CHP'nin Adayı Mansur Yavaş baba ocağı Beypazarı'nda miting yaptı.

Hanlarönü Meydanı’nda düzenlenen mitinge CHP Beypazarı Belediye Başkan Adayı Özer Kasap da katıldı.

Memleketinde yoğun ilgi ile karşılanan Mansur Yavaş  "Bir ailede anne, baba, kendi ailesindeki bütün bireylerin nasıl sağlığıyla, geçimiyle, eğitimiyle ilgileniyorsa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı da 6 milyonun hiçbirisini ayırmadan tamamının bütün ihtiyaçlarıyla ilgilenmek durumundadır" diye konuştu.

Rakibinin vaadi hakkında konuştu

Anket sonuçlarının rakiplerini şaşırttığını dile getiren ABB Başkanı Yavaş, Başkent Kart ile 3 yıldır ihtiyaç sahibi ailelere destek olduklarını aktardı. Rakibi Altınok'un vaadi hakkında konuşan Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

"Ne işle uğraştınız?"

Keçiören ilçesinde 50 bin aileye destek verdiklerini söyleyen Yavaş, "Siz Keçiören'de 50 bin ailenin destek ihtiyacı olduğundan habersiz ne işlerle uğraştınız." sözleriyle AK Parti'nin ABB Adayı Turgut Altınok'u eleştirdi.

"İftiralarınız Mansur Yavaş'a ve ekibine ulaşamaz"

İlçe belediye başkan adaylarına yapılan karalama kampanyalarından söz eden Mansur Yavaş, kendisine atılan iftiraları hatırlatarak şu şekilde konuştu:

"En büyük proje insandır"

"Halk uyandı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı değişti. Yolsuzluk bitti, israf bitti. Mansur Yavaş Belediyeciliği şu anda tüm Türkiye'ye emsal olarak gösteriliyor." diyerek sözlerine devam eden ABB Başkanı Yavaş, bina dikmenin eserden saymadığını söyledi.

AK Partiyi eleştiren Yavaş konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Ankaralıların şeffaf ve hesap verebilir belediyeciliği sevdiğini dile getiren Yavaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

Müjdeyi verdi

Hizmet noktasında vatandaşın her kesimine eşit yaklaştıklarını vurgulayan Mansur Yavaş, "Şu anda projesi bitti inşallah bu yaz Çamlıdere'den Ayaş, Beypazarı ve Güdül’e de sunu getireceğiz, onun ihalesini yapacağız" müjdesini verdi.

Mal beyanı tartışmasına değindi

AK Partili rakibi Turgut Altınok'un hiçbir yerde kendi başına miting yapamadığını dile getiren ABB Başkanı Mansur Yavaş, gündemdeki mal varlığı tartışmalarına ilişkin konuştu.

Yavaş şunları kaybetti:

"Herkes her şeyi bilsin gizlimiz yok, saklımız yok"

http://ankaramasasi.com/haber/2131510/mansur-yavas-baba-ocagi-beypazarindaydi
Etiketler: Mansur Yavaş
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.