İstanbul'da taksici vahşeti: Yol kenarında bulundu

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yaşanan taksici vahşetinde, taksici Yaşar Yanıkyürek aracı gasp edildikten sonra defalarca bıçaklanarak yol kenarına atıldı. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucunda Yanıkyürek'in beş yerinden bıçaklanarak hayatını kaybettiği belirlendi.
Kaynak: DHA
|
17 Nisan 2024, Çarşamba - 21:53
İstanbul'da taksici vahşeti: Yol kenarında bulundu

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, korkunç bir taksici vahşeti yaşandı. İzmir'de yaşanan taksici Oğuz Erge cinayetinin ardından bir taksici daha vahşice katledildi. Taksici Yaşar Yanıkyürek, aracı gasp edildikten sonra defalarca bıçaklanarak yol kenarına atıldı.

Olay, Sarıyer'de yaşandı. Bir kişi, cansız bedenin yola atılmış olarak bulunduğunu ihbar etti. Hemen olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ancak sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede korkunç bir gerçek ortaya çıktı: Yaşar Yanıkyürek, vücuduna beş yerinden bıçaklanmıştı ve hayatını kaybetmişti. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan detaylı çalışmaların ardından Yanıkyürek'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis ekipleri ise cinayeti gerçekleştiren kişi ya da kişilerin peşine düştü. Yapılan çalışmalarda, Yaşar Yanıkyürek'in aracının, müşteri kılığında binen kişi ya da kişiler tarafından gasp edildiği tespit edildi.

http://ankaramasasi.com/haber/2134147/istanbulda-taksici-vahseti-yol-kenarinda-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.