Bahçeşehir Koleji Avrupa Kupası finalinde ikinci!

FIBA Erkekler Avrupa Kupası finalinde Bahçeşehir Koleji, Niners Chemnitz'e karşı mücadele verdi. İlk maçta 11 sayı farkla mağlup olan Bahçeşehir Koleji, ikinci maçta üstün bir performans sergileyerek normal süreyi 95-84'lük skorla tamamladı ancak uzatma sonucunda 105-95'lik skorla kaybederek turnuvayı ikinci sırada tamamladı.
Afife Kaya
|
24 Nisan 2024, Çarşamba - 21:44
Bahçeşehir Koleji Avrupa Kupası finalinde ikinci!

FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nın finalinde Bahçeşehir Koleji, Almanya'nın Niners Chemnitz ekibiyle Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşılaştı. İlk maçta deplasmanda 11 sayı farkla mağlup olan Bahçeşehir Koleji, ikinci maçta üstün bir performans sergileyerek normal süreyi 95-84'lük skorla tamamladı ve mücadeleyi uzatmalara taşıdı. Ancak uzatma sonucunda 105-95'lik skorla galip gelen Bahçeşehir Koleji, şampiyonluk için gereken 11 sayı farkı sağlayamadı ve turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

Maça hızlı başlayan Bahçeşehir Koleji, ilk çeyreği 19-18 geride tamamlasa da ikinci çeyrekte üstün bir performans sergileyerek devreye 55-38 önde girdi. Ancak Chemnitz'in üçüncü çeyrekte farkı kapatmasıyla son çeyrek 67-67'lik eşitlikle başladı.

Dördüncü çeyrekte Bahçeşehir Koleji, farkı tekrar açarak son bölüme 11 sayı önde girdi. Ancak maçın uzatma bölümünde de üstün performansını sürdürse de şampiyonluk için gerekli farkı sağlayamayarak ikinci sırada kaldı.

Niners Chemnitz, toplamda 11 sayı farkla şampiyonluğa ulaşırken, Bahçeşehir Koleji büyük bir mücadele sergileyerek Avrupa'nın zirvesinde yer aldı.

http://ankaramasasi.com/haber/2135288/bahcesehir-koleji-avrupa-kupasi-finalinde-ikinci
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.