98. Gazi Koşusu'nun kazananı belli oldu

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen 98. Gazi Koşusu'nda Dragon Flame isimli safkan, Emrah Agun'un sahipliğinde ve Akın Sözen'in jokeyliğinde birinci oldu. Türk yarışçılığının önemli etkinliklerinden biri olan Gazi Koşusu, atseverlerin büyük ilgisini çekti ve gün boyunca heyecan dolu anlara sahne oldu.
Afife Kaya
|
30 Haziran 2024, Pazar - 18:08
98. Gazi Koşusu'nun kazananı belli oldu

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen Türk yarışçılığının zirve yarışı olan 98. Gazi Koşusu'nu bu yıl Emrah Agun'un sahibi olduğu "Dragon Flame" isimli safkan kazandırdı. Jokeyliğini tecrübeli isim Akın Sözen'in üstlendiği Dragon Flame, muhteşem performansıyla rakiplerini geride bırakarak birinciliği göğüsledi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına düzenlenen ve Türk spor tarihinin en köklü organizasyonlarından biri olan Gazi Koşusu, yarışseverlerin büyük ilgisini çekti. Hipodromun erken saatlerinden itibaren dolup taşmasıyla birlikte, atseverler heyecanla gün boyunca süren yarışları izledi.

Dragon Flame'in zaferi, yarış dünyasında büyük yankı uyandırırken, Emrah Agun ve Akın Sözen bu önemli başarılarıyla adlarından söz ettirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145438/98-gazi-kosusunun-kazanani-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.