Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Oğan’a cevap verdi

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'ın ifadeleirne yanıt verdi. Kılıçdaoğlu, "Sana bırak 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı vermeyi, boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem!" dedi.
Afife Kaya
|
30 Haziran 2024, Pazar - 21:38
Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Oğan’a cevap verdi

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'ın kendisine yönelik iddialarına sert bir yanıt verdi. Oğan'ın, kendisine Cumhurbaşkanı Yardımcılığı ve üç bakanlık teklif edildiğine dair açıklamalarının ardından Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Sana bırak 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı vermeyi, boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem!" ifadelerini kullanarak, Sinan Oğan'ı "domuz bağcı teröristlerin ortağı" olarak nitelendirdi ve Türkiye'nin bölünmesi için kurulan plana sadık bir B.O.P. ajanı olduğunu iddia etti.

Ayrıca Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın seçim gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mesaj gönderdiğini ve "Sakın 49 buçuktan 50 yapmaya kalkışmayın" dediğini belirterek, Oğan'a yönelik eleştirilerini sürdürdü. "14 Mayıs akşamı efendini aramışsın. Ona ilk turda %49,5 da bırakın %50’ye tamamlamayın demişsin. Sanma o yaptıklarınız, o aldıklarınız yanınıza kalacak. Nedamet getir! Seçimlerde bu milletin geleceği ile nasıl oynadınız anlat" sözleriyle Oğan'a seslendi.


Sinan Oğan ise TV100 canlı yayınında Kübra Par’ın sorularını yanıtlarken, seçim sonrası aldığı tehditlere dikkat çekti ve ailesiyle birlikte yoğun tehditlerle karşı karşıya kaldıklarını belirtti. "Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle beraber böylesine bir linç kültürü olduğunu bu kadar derinden hissetmemiştim" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145449/kemal-kilicdaroglu-sinan-ogana-cevap-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.