Suriyeli sığınmacıdan 6 yaşındaki çocuğa cinsel taciz iddiası ortalığı karıştırdı!

Kayseri’de Suriyeli bir sığınmacının 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiaları üzerine olaylar çıktı.
Afife Kaya
|
30 Haziran 2024, Pazar - 23:28
Suriyeli sığınmacıdan 6 yaşındaki çocuğa cinsel taciz iddiası ortalığı karıştırdı!

Kayseri Danışmentgazi Mahallesi'nde bulunan bir Suriyeli sığınmacı, 6 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulundu. Bu olayın ardından şehirde büyük bir infial yaşandı ve olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Kayseri Valiliği konuyla ilgili olarak bir açıklama yaparak şunları belirtti: "30 Haziran 2024 tarihinde, Danışmentgazi Mahallesi'nde gerçekleşen olay neticesinde, Suriye uyruklu bir şahıs tarafından küçük yaşta bir kıza yönelik tacizde bulunulduğu bilgisi üzerine şüpheli şahıs gözaltına alınmış, mağdur çocuk ise güvenlik güçleri tarafından koruma altına alınmıştır."

Olayın ardından bazı vatandaşlar, tepkilerini göstermek amacıyla Suriyelilere ait bazı iş yerlerine saldırmaya kalkıştı. Ancak polis ekipleri zamanında müdahalede bulunarak durumu kontrol altına aldı. Valilik, halkı sakin olmaya ve yetkili makamların açıklamaları dışında herhangi bir eylemde bulunmamaları konusunda uyardı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145453/suriyeli-siginmacidan-6-yasindaki-cocuga-cinsel-taciz-iddiasi-ortaligi-karistirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.